• PRO TV
  • Reacția lui Bogdan de la Ploiești după ce Vali Vijelie a arătat steaua cu numele lui pe Walk of Fame din Hollywood

Reacția lui Bogdan de la Ploiești după ce Vali Vijelie a arătat steaua cu numele lui pe Walk of Fame din Hollywood

Reacția lui Bogdan de la Ploiești după ce Vali Vijelie a arătat steaua cu numele lui pe Walk of Fame din Hollywood

În primele zile ale lunii februarie, Vali Vijelie s-a lăudat pe Instagram că are stea pe celebrul bulevard Walk of Fame din Hollywood, iar tabloidele au notat că aceasta l-a costat pe manelist 55.000 de dolari. Doar că, de fapt, „investiția” a fost doar de aproximativ 50 de dolari, după cum au anunțat unii turiști români din SUA, iar steaua este temporară, doar „de poză”, cum ar zice românul.

După ce informația s-a viralizat în mediul online, Bogdan de la Ploiești, care se află și el în turneu în Statele Unite ale Americii, a făcut o ironie pe TikTok.

Celebrul manelist a mers și el pe Walk of Fame din Hollywood și s-a filmat alături de o stea pe care nu este trecut niciun nume. Tocmai pentru a arăta că acolo poate să își treacă oricine numele, temporar, bineînțeles!

„Am ajuns la Hollywood, în America. Haideți să vă arăt și eu steaua mea. Scrie Bogdan de la Ploiești. Trebuie să vă uitați puțin mai bine, pentru că doar așa puteți vedea adevărul”, a spus Bogdan de la Ploiești pe TikTok.

@bogdandelaploiesti.haz #bogdandelaploiesti #hollywood ♬ Empire State Of Mind - JAY-Z

„Eu n-am stea, frate, nu sunt faimos”, spune Bogdan de la Ploiești și în alt video, în care le arată tuturor că dansatoarea Cristina Pucean și-a făcut și ea o stea cu numele ei pe Walk of Fame din Hollywood.

@bogdandelaploiesti.haz AM GASIT STEAUA MEA @cristinapuceann.haz ♬ sunet original - BogdanDeLaPloiesti

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni