• PRO TV
  • Vali Vijelie, spectacol pentru românii din Arizona, după ce s-a lăudat că are stea pe Walk of Fame

Vali Vijelie, spectacol pentru românii din Arizona, după ce s-a lăudat că are stea pe Walk of Fame

Vali Vijelie, spectacol pentru românii din Arizona, după ce s-a lăudat că are stea pe Walk of Fame

La începutul lunii februarie, o postare făcută de Vali Vijelie pe Instagram s-a viralizat rapid în mediul online, deoarece manelistul apărea pe celebrul Walk of Fame din Hollywood, în dreptul unei stele care îi poartă numele.

Chiar dacă tabloidele au scris că steaua care îi poartă numele este permanentă și l-a costat pe Vali Vijelie 55.000 de dolari, se pare că „investiția” a fost una mult mai mică. Potrivit unor turiști români care au fost în SUA în 2022, pentru ca numele tău să apară pe celebrul Walk of Fame din Hollywood trebuie să scoți din buzunar aproximativ 50 de dolari, iar totul este temporar. După ce te pozezi cu steaua pe care apare numele tău, literele sunt date la o parte și acolo apar numele altor turiști care plătesc și ei aceeași sumă.

După ce s-a lăudat că numele lui apare pe Walk of Fame, Vali Vijelie se pare că a plecat spre Phoenix (Arizona), acolo unde a susținut un concert pentru românii stabiliți în SUA. Evenimentul, organizat de Bebe Mihua, soțul Mariei Dragomiroiu, a fost foarte apreciat de către conaționalii noștri, iar imaginile cu Vali Vijelie în timp ce făcea spectacol s-au viralizat în mediul online.

În cadrul aceluiași eveniment din Phoenix (Arizona) a cântat și Diana Enache, fiica lui Adrian Enache.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni