• PRO TV
  • Madonna neagă că ar arăta așa și dă vina pe fotografii de la Grammy: "Ar distorsiona chipul oricui"

Madonna neagă că ar arăta așa și dă vina pe fotografii de la Grammy: "Ar distorsiona chipul oricui"

Madonna neagă că ar arăta așa și dă vina pe fotografii de la Grammy: "Ar distorsiona chipul oricui"

La 64 de ani, Madonna și-a șocat fanii cu aspectul ei bizar după apariția de la Premiile Grammy. Artista neagă însă că ar arăta așa cum a apărut în imagini și dă vina pe camerele de filmat sau pe fotografi.

Cele mai noi intervenții estetice ale Madonnei nu sunt chiar și cele mai reușite. Fața vedetei de 64 de ani pare umflată și deformată în cele mai noi imagini apărute pe internet, după prezența ei la decernarea Premiilor Grammy.

Supărată pe reacția fanilor și de faptul că tabloidele au publicat imagini de la ceremonie, Madonna dă vina pe camerele de filmat, care au oferit cadre mult prea apropiate și astfel i-au “distorsionat trăsăturile”.

“În loc să se concentreze pe ceea ce am avut de spus în discursul meu, oamenii au ales să vorbească despre prim planurile cu mine, făcute cu o cameră foto cu zoom, care ar distorsiona chipul oricui”, se apară Madonna. 

Foto: Madonna, in 2015, Profimedia

“Încă o dată sunt prinsă în această discuție despre îmbătrânire și misoginism”, a mai spus Madonna, care se plânge că lumea refuza să mai celebreze femeile trecute de 45 de ani. Vedeta a spus că nu are de gând să își ceară scuze pentru niciuna dintre deciziile sale “creative” și nici pentru felul în care arată sau se îmbracă.

Foto: Madonna, in 2007

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni