• PRO TV
  • Dorian Popa, în cârje pe rețelele de socializare. Ce a pățit vloggerul

Dorian Popa, în cârje pe rețelele de socializare. Ce a pățit vloggerul

Dorian Popa, în cârje pe rețelele de socializare. Ce a pățit vloggerul

Dorian Popa este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți oameni din showbizul românesc. Acesta s-a lansat în carieră în urmă cu mulți ani, atunci când a fost actor în serialul fenomen „Pariu cu Viața”. Ulterior, el și-a construit propriul drum pe YouTube, acolo unde are o comunitate impresionantă de fani.

Dorian Popa s-a făcut remarcat pe YouTube datorită videoclipurilor sale zilnice pe care le face în continuare. El are o secțiune pe canal unde postează ceea ce face într-o zi obișnuită din viața lui. Recent, acesta a înregistrat un nou clip pe canal în care explică faptul că a căzut pe gheață și arată cum s-a produs accidentul din propria curte.

Se pare că Dorian ieșise să șteargă rampa de zăpadă. Într-o fracțiune de neatenție, acesta a căzut în gol de la 40 de centimetri, direct în genunchiul drept. Știind că este serioasă treaba, el a apelat la medicul care i-a operat și genunchiul stâng în urmă cu câțiva ani. După consult, vloggerul a aflat că lovitura a fost atât de puternică încât trebuie să ajungă din nou pe masa de operație.

„Vă spun ceea ce i-am spus și domnului doctor, dar și lui Cătălin Măruță: sunt oameni care au probleme reale, serioase în viață. Consider că Dumnezeu dă întotdeauna lucrurile într-un mod echilibrat. La mine a trebuit să vină un picior rupt după un Lamborghini. Mi se pare că tot în câștig am ieșit, nu știu cum să vă explic. Mulțumesc, Doamne!”, a încheiat Dorian videoclipul. 

VEZI ÎN GALERIA FOTO A ARTICOLULUI MAI MULTE IMAGINI CU GENUNCHIUL LUI DORIAN POPA



Sursă foto: Dorian Popa/Instagram

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni