• PRO TV
  • O tânără a ucis un blogger de frumusețe pentru a-și înscena propria moarte. Cum a pus la cale totul

O tânără a ucis un blogger de frumusețe pentru a-și înscena propria moarte. Cum a pus la cale totul

O tânără a ucis un blogger de frumusețe pentru a-și înscena propria moarte. Cum a pus la cale totul

O femeie de 23 de ani, de origine germană-iraniană, a fost acuzată de uciderea unui blogger de frumusețe, pe care l-a cunoscut online, pentru a-și înscena propria moarte. Potrivit People, tânăra s-ar fi folosit de asemănarea dintre ea și victimă pentru a-și duce planul la capăt.

Conform sursei citate, suspecta, identificată de autorități sub numele de Sharaban K, este stabilită în Munich și și-ar fi găsit victima pe Instagram. Scopul ei era acela de a găsi o persoană care să îi semene din punct de vedere fizic, pentru a-și putea înscena moartea.

Potrivit autorităților, suspecta și-a atras victima prin mesaje referitoare la machiaj, întrucât blogger-ul cu asta se ocupa, iar ulterior a stabilit o întălnire cu aceasta, cu promisiunea că îi va oferi un kit de cosmetice.

În ziua presupusei crime, Sharaban K. și prietenul ei, Shequir K., ar fi luat victima în mașina lor, apoi au dus-o într-o pădure din Ingolstadt și au înjunghiat-o mortal, relatează ziarul german Bild.

Khadidja O. ar fi fost înjunghiată de peste 50 de ori, iar cadavrul ei a fost lăsat pe locurile din spate ale Mercedesului condus de Sharaban.

Victima

Atunci când Sharaban nu s-a întors acasă în acea zi - ea își anunțase familia că urma să se întâlnească cu fostul ei soț în Ingolstadt, potrivit procurorilor, părinții ei au plecat să o caute în acea zonă. Acolo au descoperit o mașină abandonată în care se afla corpul femeii decedate.

Familia lui Sharaban a crezut că ea era victima de pe bancheta din spate, din cauza asemănării puternice dintre cele două feme. De asemenea, gravitatea rănilor prin înjunghiere ale victimei a făcut ca detaliile sale faciale să fie greu de recunoscut. Cu toate acestea, o autopsie a dovedit că trupul aparținea de fapt lui Khadidja O.

Arma folosită în timpul crimei nu a fost încă găsită.

"S-a confirmat faptul că acuzata contactase înainte de comiterea faptei mai multe femei prin intermediul Instagram, care păreau să semene cu ea", a declarat procurorul general Veronika Grieser pentru Bild, potrivit People. "Se poate presupune că suspecta a vrut să se ascundă, din cauza unor dispute interne cu familia sa, și să își însceneze propria moarte".

Sharaban K. și presupul sau complice au fost reținuți de autorizați în august, 2020, iar acum sunt acuzați de crimă.

Sursă foto: TikTok

Vezi și:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni