• PRO TV
  • Shiloh Jolie-Pitt, schimbare radicală de look! Cum arată fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt rasă în cap

Shiloh Jolie-Pitt, schimbare radicală de look! Cum arată fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt rasă în cap

Shiloh Jolie-Pitt, schimbare radicală de look! Cum arată fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt rasă în cap

În copilărie, purta haine băiețești și avea părul tuns scurt! După ce și-a făcut debutul pe covorul roșu, alături de mama sa, Shiloh Jolie-Pitt a uimit audiența cu frumusețea ei răvășitoare. 

Ochii mari albaștri, buze cărnoase și cosițe blonde… Shiloh părea copia fidelă a celebrei Angelina Jolie. 

În ultimele imagini surprinse de paparazzi, Shiloh a apărut cu un look nou. Adolescenta în vârstă de 16 ani a fost fotografiată alături de sora ei, Zahara, la promenadă.

Shiloh Jolie-Pitt a surprins cu o schimbare radicală de look. Fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt s-a tuns periuță.

Shiloh n-a părut deranjată de blițurilor fotografilor și și-a văzut liniștită de plimbare. Fiica Angelinei purta un hanorac oversize, o pereche de pantaloni scurți și teniși. 

Imaginile cu Shiloh s-au viralizat și pe rețelele de socializare, iar internauții sunt de părere că tânăra seamănă acum și mai mult cu mama ei. Mai mult, aceștia au făcut colaje cu Shiloj și cu Angelina Jolie, de pe vremea când actrița era la rândul ei tunsă periuță.

Shiloh cu părul lung, scurt sau foarte scurt… nu contează! Va fi mereu la fel de frumoasă ca mama ei, Angelina Jolie”, “Jur că acum seamănă și mai mult cu Angelina Jolie”, “Este o fată tânără și frumoasă. Persoana pe care admiră cel mai mult e mama ei și este normal să-și dorească să încerce coafurile mamei ei”, “E atât de frumoasă!”, au scris internauții.

Angelina se află în proces pentru custodia copiilor cu Brad Pitt. Actrița a depus actele de divorț în august 2016 și a cerut custodia deplină asupra copiilor. Actorii au trei copii biologici: Shilloh și gemenii Knox și Vivienne și trei adoptați: Pax, Maddox și Zahara. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos)

În iunie 2021, Brad Pitt o obținut prima victorie în fața Angelinei, când un judecător din California i-a acordat custodie comună pentru copiii săi. Decizia a nemulțumit-o pe Angelina, care ar fi zis atunci că nu-l va ierta niciodată pe Pitt. 

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni