• PRO TV
  • Ce studii are Vica Blochina, concurentă la SURVIVOR 2023

Ce studii are Vica Blochina, concurentă la SURVIVOR 2023

Ce studii are Vica Blochina, concurentă la SURVIVOR 2023

Vica Blochina este una dintre cele mai cunoscute femei din showbizul românesc, aceasta remarcându-se datorită carierei sale de balerină. Deși pasiunea pentru dans a fost foarte puternică, educația a reprezentat mereu o prioritate în viața divei. Iată ce studii a absolvit concurenta SURVIVOR România 2023!

Vica Blochina este o persoană extrem de cunoscută din showbiz, însă puțini sunt cei care știu parcursul ei în viața mondenă. Aceasta s-a născut pe data de 8 august, în Klaipeda, Lituania, acolo unde și-a petrecut o bună parte din viață. Ulterior, ea a intrat într-o trupă de balet alături de care a părăsit țara natală și s-a remarcat în București, grație clubului Melody.

În timpul petrecut ca balerină în clubul Melody, Vica Blochina a primit foarte multă notorietate, fiind cunoscută de nume importante din showbiz. Cu toate că lucrurile păreau că se îndreaptă într-o direcție fericită, vedeta a preferat să părăsească viața mondenă pentru educație. Astfel, ea a plecat tocmai în Cipru, acolo unde a studiat turismul:

„Am renunțat la Melody pentru că am plecat în Cipru, la studii. Am studiat la Cyprus College of Tourism, după care am revenit în România, unde mi-am definitivat studile la Universitatea Bioterra”, a spus Vica Blochina.

Deși educația a reprezentat o prioritate în viața vedetei, aceasta își amintește cu bucurie de perioada petrecută în clubul Melody. Ea a recunoscut că a avut parte de experiențe frumoase, care au propulsat-o în showbiz.

„Pentru mine, dansul e o artă, fie că e pe scena Operei, fie că e street dance. Am dansat cu pasiune și mi-a plăcut ceea ce am făcut, iar etapa din viața mea pe scena clubului Melody din București a fost o perioadă frumoasă a tinereții mele. Am cunoscut multă lume, mulți artiști. Am avut experiențe, unele frumoase, altele triste, dar așa e viața”, a mai spus Vica Blochina.

Sursă foto: Vica Blochina/Instagram

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni