• PRO TV
  • Theo Rose, primele imagini cu burtica de gravidă. Cum a apărut cântăreața pe rețelele sociale

Theo Rose, primele imagini cu burtica de gravidă. Cum a apărut cântăreața pe rețelele sociale

Theo Rose, primele imagini cu burtica de gravidă. Cum a apărut cântăreața pe rețelele sociale

Vestea că Theo Rose a rămas însărcinată a șocat o lumea întreagă la momentul apariției. Însă, acum că lucrurile s-au mai așezat, iar fanii și apropiații vedetei s-au obișnuit cu vestea, aceasta a început să ofere și detalii din timpul sarcinii, împărtășind inclusiv imagini cu burtica sa de gravidă. Iată primele fotografii în care sarcina lui Theo Rose este evidentă.

Solista de 25 de ani le-a arătat fanilor de pe rețelele sociale burtica sa de gravidă în cadrul unui live, unde a dezvăluit și unul dintre prenumele bebelușului. În imaginile surprinse în timpul live-ului, Theo și-a ridicat bluza, lăsând la iveală burtica deja evidentă pentru corpul ei de minionă. Deși a tot participat la evenimente și concerte de când și-a anunțat sarcina, este pentru prima oara când fanii i-au văzut burtica, care abia a început să capete rotunjimi.

Cu puțin timp în urmă, Theo Rose și Anghel Damian au aflat că vor fi părinți de băiat în cadrul unei petrecere surpriză organizată de apropiații solistei, iar acum vedeta a spus că a ales deja unul dintre nume.

„Știu sigur că unul dintre prenume va fi Ioan", a transmis Theo Rose pe live, potrivit viva.ro.

Vestea că vor avea un băiețel i-a bucurat nespus pe cei doi, iar în cadrul unui podcast realizat de Radu Țibulcă, Theo Rose a mărturisit că simte că acest copil o va împlini în totalitate și îi va aduce multă fericire.

„Eu sunt fericită. Eu sunt fericită că sunt însărcinată. Eu sunt foarte fericită că o să am un copil. Eu sunt înnebunită după copii. Eu știu că chestia asta o să mă împlinească cu totul. Eu abia aștept să transfer grija, că și despre asta era anxietatea mea. Mă gândeam prea mult la mine. Mă gândeam mult la ce poate să mi se întâmple mie, la cât de greu îmi e. Nu. Stai să vezi grijă acum, după ce o să ai un copil. Nu mai ai timp să fii anxios. Trebuie să fii atent la ăla. Să nu se împiedice. Să nu cadă, să fii atent la fiecare pas pe care îl face. Abia aștept chestia asta."

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni