• PRO TV
  • Soția lui NOSFE, noi dezvăluiri emoționante! Cum a reacționat fiica lor când a aflat că artistul a murit

Soția lui NOSFE, noi dezvăluiri emoționante! Cum a reacționat fiica lor când a aflat că artistul a murit

Soția lui NOSFE, noi dezvăluiri emoționante! Cum a reacționat fiica lor când a aflat că artistul a murit

Au trecut aproape trei luni de când Darius Vlad Crețan, cunoscut publicului larg drept NOSFE, a murit după ce a suferit un infarct miocardic.

Decesul artistului a avut loc pe 16 noiembrie 2022, în propria lui casă, la doar câteva ore după ce a susținut un concert alături de Șatra B.E.N.Z. în București.

Acum, într-un interviu pentru o televiziune mondenă, Mădălina Crețan, soția lui NOSFE, a vorbit despre moartea artistului și a dezvăluit cum a reacționat Iris, fiica lor, în momentul în care a aflat că tatăl ei a decedat.

„Iris este exagerat de sensibilă, așa a fost de foarte mică. A fost foarte greu în primele două săptămâni, a avut o regresie de vârstă. Îl exclusese pe Darius complet din absolut toate amintirile ei. A fost cumva felul ei de a se apăra. Doar că, din păcate, așa cum am învățat acum, mergând la psiholog, durerea trebuie trăită, trebuie să trecem prin ea, nu să sărim, pentru că altfel rămâne ceva acolo nerezolvat. Ea nu mai voia să vadă poze cu el, nu voia să îl mai audă”, a spus Mădălina Crețan, soția lui NOSFE.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni