• PRO TV
  • De ce a murit Mitică Popescu. Ce au spus medicii de la Spitalul Elias

De ce a murit Mitică Popescu. Ce au spus medicii de la Spitalul Elias

De ce a murit Mitică Popescu. Ce au spus medicii de la Spitalul Elias

Actorul Mitică Popescu a încetat din viață marți, la Spitalul Elias din Capitală. În vârstă de 86 de ani, marele actor de teatru și film avea probleme cardiace. Medicii au explicat care a fost cauza exactă a morții sale.

Mitică Popescu fusese internat la Elias în data de 27 decembrie 2022, după ce anterior a fost investigat medical la secția de Cardiologie a Spitalului Floreasca.

Starea sa de sănătate s-a agravat la Elias în data de 30 decembrie, iar decesul a survenit din cauza problemelor cardiace, „pe fondul multiplelor comorbidități”, conform purtătorului de cuvânt al Spitalului Elias, dr. Silvius Negoiță, citat de News.ro.

Actorul avea 86 de ani și va rămâne în amintirea românilor cu rolurile sale memorabile din filmele Serenadă pentru etajul XII, Tufă de Veneția, De ce trag clopotele, Mitică?, Moromeții, Miss Litoral și sute de piese de teatru în care a jucat.

Familia actorului a confirmat decesul acestuia, anunțând că „îndrăgitul actor Mitică Popescu s-a stins din viață după afecțiuni grave și o suferință de scurtă durată

A înfruntat totul până în ultimele clipe cu curaj și cu simțul umorului care l-a făcut atât de deosebit printre monștrii sacri ai teatrului și filmului românesc”.

Fotografii: Agerpres

Vezi și VIDEO: Previziunile “Noului Nostradamus” pentru anul 2023



 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni