• PRO TV
  • VIDEO Lionel Messi și mama sa, îmbrățișare emoționantă după ce Argentina a câștigat Campionatul Mondial din Qatar

VIDEO Lionel Messi și mama sa, îmbrățișare emoționantă după ce Argentina a câștigat Campionatul Mondial din Qatar

VIDEO Lionel Messi și mama sa, îmbrățișare emoționantă după ce Argentina a câștigat Campionatul Mondial din Qatar

Lionel Messi a reușit să obțină titlul de cel mai bun jucător al ediției 2022 a Cupei Mondiale de fotbal, din Qatar, după ce Argentina a învins Franța!

Duminică seara, aproximativ 6 miliarde de oameni au urmărit finala Cupei Mondiale 2022, de la Qatar. Fanii Argentinei au stat cu sufletul la gură până la finalizarea competiției și s-au bucurat atunci când Lionel Messi a reușit să își conducă echipa spre victorie. 

Imediat după finalizarea meciului de fotbal, oamenii din public au fost în extaz, telespectatorii au postat nenumărate imagini și mesaje în care îl felicitau pe Messi, iar cei mai apropiați oameni din viața fotbalistului s-au bucurat chiar pe stadionul din Qatar. 

Soția lui Messi a fost în centrul atenției în momentul în care s-a desemnat câștigătorul Cupei Mondiale 2022! Antonela, alături de copiii săi, au fost surprinși cu zâmbetul pe buze și lacrimi de fericire în ochi, după competiție. Mai mult decât atât, și mama lui Leo Messi a fost și ea surprinsă plângând, în timp ce își îmbrățișa fiul:


Imaginile de colecție au fost surprinse de camerele de filmat, apoi s-au viralizat în mediul online. Oamenii au fost fericiți să vadă mândria din sufletul Celiei Cuccitini, femeia care i-a dat viață sportivului.

Sursă foto: Getty

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni