ß
  • PRO TV
  • Salt Bae a provocat indignare printre internauți după ce s-a pozat cu trofeul Cupei Mondiale: "N-ar trebui să-l atingi!"

Salt Bae a provocat indignare printre internauți după ce s-a pozat cu trofeul Cupei Mondiale: "N-ar trebui să-l atingi!"

Salt Bae a provocat indignare printre internauți după ce s-a pozat cu trofeul Cupei Mondiale: "N-ar trebui să-l atingi!"

Val de indignare pe rețelele de socializare după ce Salt Bae s-a pozat cu trofeul Cupei Mondiale. Internauții l-au criticat după ce a postat mai multe imagini în care apare cu râvnitul trofeu în mână, la scurt timp după finala Argentina-Franța. 

Regulile FIFA sunt destul de stricte, iar la Cupa Mondială doar câțiva aleși au voie să atingă trofeul. Bijuteria din aur de 18 carate, care valorează în jur de 20 de milioane de dolari, poate fi atinsă de câștigătorii Campionatului Mondial și de șefii de stat, scrie LadBible.

Cumva, Salt Bae a reușit nu doar să se pozeze cu jucătorii Argentinei la scurt timp după finală, ci și să pună mâna pe trofeul din Qatar. 

Bucătarul turc, al cărui nume real este Nusret Gökçe, a fost criticat dur după ce a publicat mai multe imagini pe Instagram, acolo unde are peste 49,8 milioane de urmăritori. 

"Nu ar trebui să atingi Cupa. Nu ești un campion!", "Credeam că doar campionii mondiali pot atinge Cupa", "De ce o ții în mână și de ce ești pe teren? Nu ar trebui să fii acolo. Acesta este momentul pentru jucătorii care au muncit din greu și nu pentru celebrități care să stea prin preajmă și să-și facă selfie-uri pentru propria lor promovare", "Au muncit din greu pentru acel trofeu. Nici măcar nu ar trebui să-l atingi!", “Ce naiba faci acolo?”, “O să-ți dau unfollow! Nu ar trebui să atingi acel trofeu! Cauți doar atenție”, “Te-ai supărat pe francezi că nu te-au lăsat să deschizi un restaurant acolo?”, “Omul s-a autoinvitat!”, “Tu chiar nu ai respect?”, “Ai face orice ca să fii în lumina reflectoarelor!”, “Nu e nici șef de stat, nici câștigător al Cupei Mondiale! De ce are voie să o atingă?”, sunt doar câteva dintre sutele de mesaje postate de urmăritorii lui Salt Bae.

Salt Bae, ridiculizat pentru fotografia cu Lionel Messi

Mândru de compania selectă de pe teren, bucătarul turc a postat și o fotografie cu Lionel Messi, imagine pentru care a fost ridiculizat de internauți. 

În fotografia care a adunat peste 1,2 milioane de like-uri, internauții sunt de părere că  Lionel Messi pare deranjat de gestul turcului. 

“Messi era gen: cine naiba mai e și ăsta!”, “Ar trebui să urmăriți tot video-ul. Messi l-a ignorat complet pe măcelar!”, “Pare că a încercat să-i ceară 3.000 de dolari pentru o strângere de mână și o friptură”, “Lol, am văzut cum l-a apucat literlamente de brat, încercând să-l convingă să facă o poză. Messi părea chiar iritat!”, “Nu e ca mâncarea ta… El e neprețuit!”, au scris internauții. 

Cât ar fi plătit Salt Bae pentru acest privilegiu

Nu se știe cu exactitate prețul pe care l-a achitat Salt Bae și nici cine l-a invitat la festivitatea de premiere de la Cupa Mondială din Qatar. Un lucru e cert, turcul a achitat o sumă colosală pentru acest privilegiu. Un bilet de ospitalitate la finala CM din Qatar costă peste 34.000 de dolari. 

Cine e Salt Bae, cheful care a devenit vedetă prin modul inedit de a presăra sare

Măcelar, chef și vedetă pe internet, turcul Nusret Gökçe, în vârstă de 39 de ani, are o poveste de viață impresionantă.

Nusret Gökçe, poreclit Salt Bae, deţine Nusr-Et, un lanţ de restaurante cu preparate din carne. A devenit celebru pentru modul inedit de preparare şi de condimentare a cărnii. Imaginile video în care presară sare în mâncare au devenit virale. 

Gokce s-a născut în familia unui miner și mai are trei fraţi. Din cauza sărăciei, în clasa a şasea a fost nevoit să abandoneze şcoala şi să se angajeze. Când a devenit bogat, a construit o şcoală în oraşul său natal. La 13 ani, a început să lucreze ca ucenic la un măcelar şi așa a petrecut aproape 10 ani lucrând în restaurante turceşti, unde se servesc diverse preparate din carne. 

În 2009, a lucrat o perioadă în Argentina, pentru a învăţa mai multe despre tehnicile de preparare a cărnii de vită. 

A deschis primul steakhouse Nusr-Et în cartierul Etiler din Istanbul. Avea opt mese şi zece angajaţi. Într-o zi, unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din Turcia, Ferit Sahenk, a mâncat la restaurantul său și a fost extrem de impresionat, dorind să facă o investiție. Cu această finanţare, Gokce a reuşit să deschidă mai multe restaurante în Orientul Mijlociu, inclusiv în Ankara, Doha şi Dubai.

Acum, bucătarul are restaurante în toată lumea, iar vedetele îi calcă des pragul. În urmă cu o lună, Salt Bae a stârnit furia internauților după ce s-a lăudat cu factura de peste 100.000 de lire sterline a unui client, care a venit să mănânce la restaurantul său din Abu Dhabi.   

Fotografii: Instagram Nusr_et

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni