• PRO TV
  • Lionel Messi nu vrea să se retragă de la echipa națională după ce Argentina a câștigat Campionatul Mondial din Qatar

Lionel Messi nu vrea să se retragă de la echipa națională după ce Argentina a câștigat Campionatul Mondial din Qatar

Lionel Messi nu vrea să se retragă de la echipa națională după ce Argentina a câștigat Campionatul Mondial din Qatar

Lionel Messi a reușit să câștige titlul de cel mai bun jucător al ediţiei 2022 a Cupei Mondiale de fotbal, din Qatar, duminică seara, după ce și-a condus echipa spre marea victorie, în finala cu Franța. Acesta, deși a pus mâna pe marele trofeu, a declarat că nu își dorește să se retragă din echipa națională!

Lionel Messi a demostrat tot ceea ce avea de demonstrat în cariera sa de fotbalist după câștigarea Cupei Mondiale de Fotbal din Qatar, din 2022! Cu toate acestea, el nu își dorește să se retragă de la echipa națională a Argentinei, susținând că trebuie să facă onoare titlului de campion mondial:

„Nu mi anunţ retragerea internaţională. Vreau să continui să joc pentru Argentina, pentru a face onoare titlului de campion mondial. Este titlul care îmi lipsea şi iată-l. Este o nebunie. El s-a făcut aşteptat”, a spus Messi.

Mai mult decât atât, Leo Messi a menționat faptul că a suferit mult timp pentru a ajunge în acest punct și se bucură de câștigarea Cupei Mondiale: 

„Sunt nerăbdător să-l sărbătoresc în ţară, să văd atmosfera de acolo. Am suferit mult, dar fotbalul este cu adevărat un sport nebun. Să câştigi o Cupă Mondială este visul tuturor copiilor. Este pentru poporul argentinian”, a adăugat vedeta argentiniană.

Echipa națională a Argentinei a reușit să pună mâna pe al treilea titlu de mondial, după ce a învins Franța în finala de duminică seară. 

Sursă foto: Getty

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni