• PRO TV
  • VIDEO A dansat topless în tribune, după ce Argentina a câștigat Campionatul Mondial! Imaginile care nu s-au văzut la TV

VIDEO A dansat topless în tribune, după ce Argentina a câștigat Campionatul Mondial! Imaginile care nu s-au văzut la TV

VIDEO A dansat topless în tribune, după ce Argentina a câștigat Campionatul Mondial! Imaginile care nu s-au văzut la TV

Argentina a reușit să câștige Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar, după ce s-a impus la penalty-uri cu scorul de 4-2 în fața Franței. În timpul regulamentar, scorul a fost 2-2, iar în prelungiri fiecare echipă a mai marcat o dată.

Imediat după ce Gonzalo Montiel a executat penalty-ul decisiv, iar Argentina a reușit să câștige Campionatul Mondial de Fotbal pentru a 3-a oară în istorie, pe TikTok a apărut un filmuleț care s-a viralizat rapid în mediul online.

În imaginile care durează 10 secunde se poate vedea cum fotbaliștii argentinieni se bucură pe teren, în timp ce în tribune o fană a renunțat la haine și a rămas topless. Iar lângă ea se află și un bărbat la bustul gol!

@thegoodsonfamily89 get them out haha world cup ties #argentina #france #flash #live #worldcup #qatar2022 #bbc #women ♬ original sound - thegoodsonfamily89

Pentru a scăpa de ochii vigilenți ai oamenilor de ordine, cei doi argentinieni din tribune au pus în fața lor un steag, astfel încât stewarzii aflați pe teren să nu vadă că ei au renunțat la haine.

Vezi și: Petrecere de Crăciun în spațiu

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni