• PRO TV
  • Monica Anghel, despre întâlnirea cu Papa Francisc: „În viață, sunt momente unice...”

Monica Anghel, despre întâlnirea cu Papa Francisc: „În viață, sunt momente unice...”

Monica Anghel, despre întâlnirea cu Papa Francisc: „În viață, sunt momente unice...”

Monica Anghel este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Zeci de mii de oamenii îi urmăresc zilnic postăripe pe rețelele sociale, iar o imagine recentă le-a atras atenția. Cântăreața a postat o fotografie în care îi strânge mâna lui Papa Francisc. 

Despre această întâlnire cu Suveranul Pontif, cântăreața scrie că „a fost un moment unic”. 

„În viață ,sunt momente unice, momente care nu au nevoie de nici un fel de descriere. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot . Mă înclin cu respect. Să fim binecuvântați cu toții pe acest pământ minunat . #lovegod #vatican”, este mesajul scris de Monica Anghel pe contul ei de Instagram. 



Fanii artistei au reacționat imediat, bucurându-se pentru ea: „Respect pentru ținuta unui adevărat artist și cumva ambasador al culturii și artei românești. Mă înclin”, „Asemenea ocazii se întâlnesc, dacă ești norocos, o singură dată în viață. Ai fost binecuvântată!”, „Ce onoare ai avut să fii acolo și să-l și întâlnești!”


În iunie 2019, în timpul vizitei Papei Francisc în România, Monica Anghel a cântat, alături de Orchestra Simfonică București, Corul „Madrigal” și Corul de copii „Cantus Mundi”, pentru pelerinii prezenți, dar și pentru oficialități, potrivit evz.ro
„Mă onorează această invitație pe care am primit-o de a cânta pentru Sanctitatea Sa și pentru toți pelerinii. Asta înseamnă că sunt un artist apreciat, iubit și respectat, datorită lucrurilor pe care le-am făcut în acești 34 de ani de carieră. Datorită comportamentului meu și a ceea ce reprezint eu ca om. La fiecare apariție a mea pe scenă, indiferent unde merg să cânt, am astfel de emoții. Arta înseamnă emoție. Nu poți face artă altfel. În viață nimic nu este întâmplător”, spune Monica Anghel la vremea respectivă, potrivit sursei de mai sus. 

Sursă foto: Instagram/ monikanghel



Vezi și: Monica Anghel, viață ușoară după ce a slăbit 30 de kg

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni