• PRO TV
  • S-a aflat cine e artista care a cântat într-o piață goală la Târgul de Crăciun din Calafat

S-a aflat cine e artista care a cântat într-o piață goală la Târgul de Crăciun din Calafat

S-a aflat cine e artista care a cântat într-o piață goală la Târgul de Crăciun din Calafat

În seara zilei de 10 decembrie 2022, un eveniment bizar a avut loc la Târgul de Crăciun din Calafat: o artistă a urcat pe scenă și a cântat în fața unei piețe goale, după cum se poate vedea în imaginile video apărute pe internet.

Chiar dacă în fața scenei nu exista public, tânăra a continuat să cânte, iar imaginile cu ea s-au viralizat rapid în mediul online. „Și încă o dată, Calafat. Sunteți pregătiți? Toate mâinile sus! Foarte bine. Hai, să vă văd brațele sus! Bine, acolo”, se poate auzi ea pe filmare.

„Toată lumea mâinile sus... Foarte bine, avea vedenii”, „Vreau și eu o dedicație pentru prietenii imaginari din public, dacă se poate”, „Chiar nu era nimeni?”, „Interpreta se adresa celor care stăteau pe bancă, în colț”, „Având în vedere că erau închise căsuțele alea... tind să cred că era probă de sunet... dar dubios oricum” și „Râs și bătaie de joc” au fost doar câteva dintre primele reacții apărute pe internet.

Așa cum era de așteptat, multă lume s-a întrebat cine era artista care a cântat fără public la Târgul de Crăciun din Calafat, iar cei de la Adevărul au oferit răspunsul: numele cântăreței este Kristine!

„Începuse să plouă, oamenii s-au retras într-un cort, sub diferite copertine… Kristine cânta pentru acei oameni. Nu a renunțat să urce pe scenă pentru că a început să plouă. Cânta și îndemna publicul care o privea, chiar dacă nu era în fața scenei, să nu renunțe la distracție doar pentru că ploua. Cu ei vorbea, lor le striga «Mâinile sus». Nu a fost niciun moment penibil, așa cum a scris toată lumea, iar cei care au fost acolo știu asta. Cât de ușor am ajuns să denigrăm. E suficient ca cineva să posteze ceva pe internet și toată lumea preia povestea, toată lumea comentează fără să aibă habar care este adevărul din spatele unor imagini. Urât, foarte urât ce s-a întâmplat”, i-a luat apărarea, pentru sursa citată, Cosmina Călin, organizatoarea evenimentului.

Jurnaliștii de la ziare.com au mers mai departe și au afirmat că numele de scenă ar artistei este Kristine, însă pe tânără o cheamă Olga Cristina Popa.

Pe YouTube există inclusiv o piesă, postată în urmă cu 13 ani, care ar aparține cântăreței care a cântat în fața unei piețe goale la Târgul de Crăciun din Calafat.

După ce imaginile s-au viralizat în mediul online, inclusive primarul din Calafat, Doru Mitulețu, a reacționat: „Cine a filmat a vrut să denigreze orașul, a filmat doar ce a vrut. Păcat că un eveniment frumos a fost transformat într-un circ”.

Vezi și: Petrecere de Crăciun în spațiu

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni