• PRO TV
  • Nikita Crump s-a mutat din Honda în dubiță. Cum și-a amenajat ‘apartamentul’

Nikita Crump s-a mutat din Honda în dubiță. Cum și-a amenajat ‘apartamentul’

Nikita Crump s-a mutat din Honda în dubiță. Cum și-a amenajat ‘apartamentul’

În 2019 a decis să nu mai plătească chirie și s-a mutat în mașină. Acum a dat autoturismul pe o „casă” mai spațioasă: o dubiță de transport marfă. Nikita Crump dezvăluie cum a transformat un vechicul pe patru roți într-un apartament confortabil.

Trecerea de la Honda Civic la dubița de producție americană RAM a fost ca mutarea dintr-o garsonieră confort 3 într-un apartament semidecomandat. Nikita Crump, o tânără din Carolina de Nord care a ales un stil de viață neconvențional, și-a surprins fanii de pe TikTok și YouTube cu noua locuință.

N-am crezut niciodată că voi face asta. Nu voi mai locui în mașină. E o nebunie pentru mine. Am locuit aproape trei ani în mașina asta. Nu-mi vine să cred că nu voi mai sta aici”, a dezvăluit Nikita pe YouTube.

Americanca a explicat că a luat această decizie pentru că avea nevoie de mai mult spațiu și să se simtă în siguranță. În vara acestui an, ea a dezvăluit că a fost jefuită. Cineva i-a spart mașina și a ajuns la concluzia că autoturismul nu mai este sigur pentru ea.

Cum și-a transformat dubița în apartament de locuit

Nikita Crump a renunțat la autoturismul Honda Civic, în care a trăit aproape trei ani, însă nu l-a vândut. A decis să-l păstreze ca „plasă de siguranță”, în caz că i se întâmplă ceva. 

Deși a fost o investiție serioasă, dubița cumpărată a fost construită pentru a transporta marfă, nu oameni. Astfel, ea a decupat caroseria pentru a amplasa mici ferestre. 

Pentru izolarea „apartamentului”, a căptușit pereții vehiculului cu cartoane. Spațiul generos pe care-l are acum la dispoziție a încurajat-o să facă un plan de amenajare. 

Conform planului ei, patul ar trebui să fie în spatele dubiței. Vehiculul va avea o bucătărie în miniatură, dotată cu aragaz, spații de depozitare a veselei și chiuvetă. Nikita a fost atentă la fiecare detaliu, cum ar fi amenajarea unui ventilator în plafon și crearea de spațiu suplimentar prin renunțarea la o serie de lucruri personale inutile, precum hainele în exces.

Milioanele de admiratori care îi urmăresc aventura online sunt impresionați de modul în care și-a amenajat noua locuiță.

Ai făcut o casă mică atât de confortabilă, curată, încântătoare și organizată”, a scris cineva pe YouTube.

Te descurci grozav, ține-o tot așa!! Mă bucur de construcția și aspectul de până acum”, a scris alt admirator.


 

Nikita Crump promovează un stil de viață minimalist

Cei peste un milion de fani de pe TikTok s-au întrebat de ce a ales Nikita acest stil de viață absolut neconvențional. Ea a explicat într-o postare că a decis să se mute în mașină la sfârșitul anului 2019, când și-a dat seama că nu mai face față costurilor foarte mari cu chiria apartamentului în care locuia.

Tânăra a recunoscut că trebuia să se abțină de la multe pentru a-și putea plăti obligațiile lunare. Asta nu e doar povestea ei, ci a milioane de americani și a sute de milioane de oameni din întreaga lume, care se confruntă cu aceleași greutăți.

Nu putem să-mi permit să cumpăr mâncare ieftină când ieșeam cu prietenii mei, săream peste mese ca să economisesc bani și, încet, mă îndreptam spre acumularea de datorii. Așa că am decis să tai cea mai mare cheltuială a mea: chiria”, a dezvăluit tânăra pe TikTok. 

Nikita e mulțumită de stilul ei de viață minimalist și, deocamdată, nimic nu o poate convinge să renunțe la el.

Fotografii: Nikita Crump YouTube

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni