• PRO TV
  • Noi detalii despre boala incurabilă de care suferă Celine Dion: „Sistemul nervos a fost lovit primul”

Noi detalii despre boala incurabilă de care suferă Celine Dion: „Sistemul nervos a fost lovit primul”

Noi detalii despre boala incurabilă de care suferă Celine Dion: „Sistemul nervos a fost lovit primul”

Celine Dion a anunțat în urmă cu doar câteva zile, cu ochii în lacrimi, că a fost diagnosticată cu o boală extrem de rară, care afectează doar o persoană dintr-un milion. Din cauza acestei afecțiuni, mușchii vedetei se încordează incontrolabil, provocându-i dificultăți atât în vorbire, cât și în deplasare. Acum, biograful ei oficial a dezvăluit care au fost motivele care au stat la baza problemelor medicale ale artistei. 

Zilele trecute vestea conform căreia Celine Dion suferă de afecțiunea omului înțepenit a șocat întreaga lume. Fanii ei au fost extrem de triști atunci când au auzit cât de gravă este boala artistei. Se pare că o astfel de problemă medicală apare la unul dintr-un milion de oameni, iar sistemul nervos este primul afectat. 

Scriitoarea Elisabeth Reynaud, cea care a scris cel puțin două biografii ale cântăreței, a dezvăluit motivele care au cauzat problema de sănătate. Aceasta susține că durerea pe care Celine Dion a simțit-o în 2016, atunci când soțul ei, René Angelil s-a stins din viață, dar și decesul mamei sale, Thérèse, în anul 2020, au adus-o pe cântăreață în acest punct.

”Sistemul nervos a fost lovit primul. (...) sunt mușchii, evident este vocea, este modul de a se ridica, tot sistemul ei nervos a explodat complet după cele două mari încercări”, a explicat Elisabeth Reynaud. 

Mai mult decât atât, biografa oficială a mai punctat faptul că presiunea publicului a jucat un rol important în accelerarea problemei de sănătate a vedetei. Cu toate acestea, principalele motive din cauza cărora boala s-a dezvoltat au fost decesele celor mai importanți doi oameni din viața lui Celine Dion. 

”Publicul este un canibal care devorează artiștii. Celine Dion a fost devorată timp de 30 de ani. Și-a dat sufletul, trupul, puterea, viața și apoi dintr-o dată a avut o lovitură mare, pierderea celor doi stâlpi ai vieții. Dintr-o dată i-au dispărut cei doi stâlpi și s-a prăbușit”, a mai declarat Elisabeth Reynaud.

Celine Dion a anunțat că s-a îmbolnăvit în urmă cu doar câteva zile, atunci când a publicat pe rețelele de socializare un videoclip în care, cu ochii în lacrimi, a mărturisit că se confruntă cu boala omului înțepenit:
 


"Am probleme de sănătate de multă vreme și îmi e foarte greu să înfrunt aceste dificultăți și să vorbesc despre lucrurile prin care trec. Recent, am fost diagnosticată cu o foarte rară afecțiune neurologică, numită sindromul omului înțepenit, ce afectează cam unul dintr-un milion de oameni", și-a început discursul Celine Dion, zilele trecute.

Sursă foto: Arhivă ProTV

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni