• PRO TV
  • Betty Vișănescu, reacție după ce a fost întrebată dacă e de etnie rromă: „Sunt mândră de asta!”

Betty Vișănescu, reacție după ce a fost întrebată dacă e de etnie rromă: „Sunt mândră de asta!”

Betty Vișănescu, reacție după ce a fost întrebată dacă e de etnie rromă: „Sunt mândră de asta!”

Betty Vișănescu este o adevărată prezență în mediul online, acolo unde are un succes incredibil. Fanii ei sunt la curent cu fiecare activitate pe care fiica lui Florin Salam o desfășoară. Mai mult decât atât, ei sunt curioși să afle cât mai multe detalii despre viața personală a brunetei! 

Pe rețelele de socializare, Betty Vișănescu a avut parte de o sesiune de întrebări și răspunsuri, unde a clarificat mai multe aspecte ale vieții sale personale. Printre curiozitățile internauților s-a numărat și întrebarea: „Ești de etnie rromă?”, moment în care bruneta a răbufnit. 

Fiica lui Florin Salam a spus public că aparține etniei rrome și că este mândră de acest aspect. Mai mult decât atât, Betty a menționat că nu este normal ca în anul 2022 oamenii să considere acest aspect un subiect tabuu. 

„Da (n.r. sunt de etnie romă) și sunt mândră de asta. Mai avem puțin și intrăm în anul 2023. Au trecut atâția ani și cred că vor mai evolua oamenii în gândire, încât să renunțe la această întrebare ... dacă ești sau nu de etnie romă. (...) Dacă stau să dezbat pe tema asta, (...) ne apucă mâine dimineață și nu cred că vrem asta. Eu cred că s-au cam dus timpurile alea în care ne feream așa de oameni. Dacă omul are inimă bună și e dulce, și e cald, și e educat, și stie să vorbească și știe să se poarte în lume, și nu te faci cu el de râs atunci e om și asta contează.”, a transmis Betty Vișănescu pe InstaStory.

Sursă foto: Betty Visanescu/Instagram

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni