• PRO TV
  • VIDEO Anamaria Prodan a împodobit bradul de Crăciun

VIDEO Anamaria Prodan a împodobit bradul de Crăciun

VIDEO Anamaria Prodan a împodobit bradul de Crăciun

Anamaria Prodan a furat startul pregătirilor pentru Crăciun și chiar de aseară a început să își împodobească bradul. Aceasta a postat pe TikTok un videoclip în care, alături de Sara și de Bebeto, a ornat casa în spiritul sărbătorilor de iarnă. Iată cum arată acum locuința impresarei!

Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute și apreciate persoane publice de la noi din țară datorită modului în care a reușit să își construiască cariera. Aceasta nu doar că are un succes incredibil din punct de vedere profesional, ci se bucură și de iubirea necondiționată a unei familii unite. 

Recent, ea a postat pe TikTok un videoclip în care apare alături de Sarah, fiica ei, și Bebeto, băiatul pe care îl are din căsnicia cu Laurențiu Reghecampf. Cei trei, dar și bona Nuți, se aflau în locuința impresarei și se pregăteau de sărbători. Aceștia s-au filmat în timp ce împodobeau bradul de Crăciun, iar în jurul lor se puteau observa o mulțime de decorațiuni:

@anamariaprodan17 All my love ❤️ Sărbători pline de căldură???? #eusuntanamariaprodan???? ♬ It's Beginning to Look a Lot like Christmas - Michael Bublé


Anamaria Prodan nu este singura vedetă care a început pregătirile pentru sezonul rece. Și alte dive ale showbizului românesc s-au filmat în timp ce se aflau la cumpărături pentru sărbători sau decorau locuința. Printre acestea se numără Lorena Șerban, influencerul care a reușit să o depășească pe Kylie Jenner la numărul de vizualizări la un videoclip: 92 de milioane de afișări.
 

@serbanlorena

Place tare

♬ original sound - norasbae


Sursă foto: Anamaria Prodan/Instagram


VEZI ȘI VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni