• PRO TV
  • Anamaria Prodan, fotografie de zeci de mii de like-uri pe Instagram! S-a fotografiat în costum de baie

Anamaria Prodan, fotografie de zeci de mii de like-uri pe Instagram! S-a fotografiat în costum de baie

Anamaria Prodan, fotografie de zeci de mii de like-uri pe Instagram! S-a fotografiat în costum de baie

Considerată ca fiind una dintre cele mai mediatizate femei din România, Anamaria Prodan știe de fiecare dată ce să facă pentru a apărea în paginile presei.

După ce a divorțat oficial de Laurențiu Reghecampf, decizie dată de judecători la mai bine de un an de când cei doi s-au despărțit, Anamaria Prodan continuă să le arate fanilor ei că este o femeie de invidiat.

Nu doar că sexy-impresara are cele mai luxoase ținute, se plimbă cu cele mai scumpe mașini și merge în vacanțe de vis, dar ea demonstrează și că vârsta este doar un număr. 

Ajunsă la aproape 50 de ani, vârstă pe care o împlinește pe 17 decembrie, Anamaria Prodan a postat recent pe Instagram mai multe fotografii în care apare în costum de baie, într-o piscină.

În una dintre imagini, sexy-impresara chiar a lăsat prea mult la vedere, nu știm dacă deliberat sau nu, iar descrierea din dreptul fotografiei este una tipică pentru Anamaria Prodan: „Când oamenii îți spun că nu văd nimic în tine, îmbrățișează-i și spune-le că viața este grea pentru orbi”!

Așa cum era de așteptat, după ce Anamaria Prodan a postat imaginile, acestea au adunat rapid mii și chiar zeci de mii de like-uri.

Vezi și: Selly: „Contract de 1 milion de euro”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni