• PRO TV
  • A devenit celebră după ce a alergat aproape dezbrăcată pe teren în finala Champions League 2019! Ce face tânăra în prezent

A devenit celebră după ce a alergat aproape dezbrăcată pe teren în finala Champions League 2019! Ce face tânăra în prezent

A devenit celebră după ce a alergat aproape dezbrăcată pe teren în finala Champions League 2019! Ce face tânăra în prezent

Kinsey Wolanski și-a dorit să ajungă celebră peste noapte și a reușit asta în doar câteva minute. A avut nevoie doar de un costum de baie și de o clipă de neatenție din partea stewarzilor care păzeau stadionul Wanda Metropolitano, din Madrid. 

În 1 iunie 2019, în timpul primei reprize a finalei Champions League dintre Liverpool și Tottenham, rusoaica Kinsey Wolanski a reușit să pătrundă în teren și să întrerupă partida preț de câteva minute. 

Blonda, care avea pe atunci 23 de ani, a început să alerge îmbrăcată doar într-un costum de baie, extrem de decupat, pe care era imprimat numele site-ului pentru adulți al fostului său iubit, Vitaly Zdorovetskiy. 

“Minutul de glorie” i-a adus tinerei peste 2 milioane de urmăritori pe contul de Instagram în mai puțin de 24 de ore. Între timp, tânăra influencer are peste 3,6 milioane de admiratori pe contul de socializare. 

La acea vreme, presa a scris că Kinsey a fost amendată cu 15.000 de euro și a petrecut câteva ore în arest. Blonda a încasat însă 3,5 milioane de euro din contracte de publicitate. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kinsey (@kinsey)

“Nu eram pregătită pentru ceea ce a urmat, dar îmi place să împing lucrurile la limită și să trăiesc viața la maxim. Sunt foarte recunoscătoare pentru acea experiență pentru că influența mea a crescut considerabil”, a declarat Kinsey într-un interviu pentru presa din UK.

Au trecut trei ani, iar Kinsey are agenda plină. S-a despărțit de iubitul de la acea vreme și a început să călătorească prin toată lumea. Rusoaica locuiește în America de câțiva ani și e tare mândră de reușitele ei. Când nu promovează produse pe Instagram sau nu pozează pentru diverse brand-uri, Kinsey face scufundări sau pilotează elicoptere. 

Frumoasa rusoaica și-a luat recent brevet de elicopter, dar și de scafandru. Kinsey s-a și filmat în timp ce pilotează un elicopter deasupra unei insule. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kinsey (@kinsey)

Tânăra influencer lucrează și în imobiliare și se ocupă cu renovarea și vânzarea unor proprietăți impresionante din Los Angeles. 

Kinsey n-a uitat nici de pasiunea ei pentru fotbal și își încântă fanii cu filmulețe în care face jonglerii cu balonul.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kinsey (@kinsey)


Momentan, blondina n-a ajuns la niciun meci de la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar 2022, însă și-a exprimat susținerea pentru naționala Americii. 

Fotografii: Instagram/ Profimedia Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni