• PRO TV
  • Prințul Harry ar fi avut o aventură cu Catherine Ommanney, o cunoscută vedetă TV din SUA cu 13 ani mai în vârstă

Prințul Harry ar fi avut o aventură cu Catherine Ommanney, o cunoscută vedetă TV din SUA cu 13 ani mai în vârstă

Prințul Harry ar fi avut o aventură cu Catherine Ommanney, o cunoscută vedetă TV din SUA cu 13 ani mai în vârstă

Catherine Ommanney, vedetă a reality show-ului „The Real Housewives of D.C.”, susține că a avut o aventură cu Prințul Harry, pe vremea când Ducele de Sussex avea 21 de ani și ea 34. Detaliile suprinzătoare au strânit nenumărate controverse, mai ales după ce aceasta a susținut că fiul regelui Charles i-ar fi oferit „cel mai pasional sarut”.

Vedeta TV din SUA, acum în vârstă de 51 de ani, nu a mai ținut nimic secret și a dezvăluit în mod public mai multe informații despre așa-zisa relație avută cu Ducele de Sussex, pe care l-a considerat chiar „propria ei jucărie sexuală”, potrivit The Sun.

Ideea de a scoate la iveală aventura cu fiul prințului Charles a venit la scurt timp după ce acesta a scris în cartea sa autobiografică mai multe lucruri despre fostele sale iubite. Simțindu-se ignorată, Catherine Ommanney a povestit cum a fost la prima lor întâlnire și cum Prințul Harry  i-a oferit cel mai pasoinal sărut.

„Am stat în bucătărie unde am discutat cu orele și am râs. Am început să ne jucăm, iar după 15 minute de wresling i-am spus că trebuie să plec acasă. Atunci m-a ridicat de brâu de pe podea și m-a proptit de perete.

Mi-a dat cel mai incredibil și pasional sărut pe care l-am avut vreodată în viața mea. Am fost absolut fără cuvinte”, a povestit Catherine Ommanney, potrivit click.ro.

Idila cu Prințul Harry nu a durat mult, după cum a mai dezvăluit vedeta TV. După doar două întâlniri, când au trăit momente intense unul în compania celuilalt, Ducele de Sussex și-a schimbat numărul de telefon. Catherine, care la acea vreme era divorțată și cu doi copii, nu a mai putut comunica cu el.

Abia după trei ani s-au întâlnit, când vedeta TV era deja la a patra casătorie.

Sursă foto: Instagram

VEZI ȘI: Share în bucate cu Miss Wellington



 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni