• PRO TV
  • George Mihăiță a adoptat o cățelușă abandonată. ‘Familia Teatrului de Comedie s-a mărit’

George Mihăiță a adoptat o cățelușă abandonată. ‘Familia Teatrului de Comedie s-a mărit’

George Mihăiță a adoptat o cățelușă abandonată. ‘Familia Teatrului de Comedie s-a mărit’

George Mihăiță are un suflet mare și a dovedid-o încă o dată cu un gest frumos. Actorul Teatrului de Comedie, care are rol central în serialul „Clanul”, a anunțat pe rețelele sociale că a adpotat o cățelușă de patru ani, care a fost salvată de la o viață chinuitoare, pe străzi.

Familia Teatrului de Comedie s-a mărit cu încă un membru, a anunțat George Mihăiță pe Facebook. Actorul de 74 de ani a dezvăluit că a fost impresionat de o cățelușă abandonată, salvată de pe străzi de reprezentanții Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA) București.

Thalia are 4 ani și este deja parte din familia Teatrului de Comedie din Capitală.

Familia Teatrului de Comedie s-a mărit cu încă un membru! Ea este Thalia, o puștoaică de patru ani, prietenoasă și plină de viață. Încă este timidă dar, cu siguranță, în echipa Comediei, nu după mult timp, va trece rampa!

Thalia a fost abandonată pe stradă și povestea ei ar fi fost tristă, dacă prietenii noștri de la ASPA București nu ar fi luat-o și nu ar fi îngrijit-o. 

Ne-am gândit să-i schimbăm povestea într-una cu un final fericit, așa că – împreună cu Mihai Bendeac – am adoptat-o și, începând de astăzi, o veți putea cunoaște și voi”, a anunțat actorul din Clanul.


Sursa foto: George Mihăiță

În urma anunțului, admiratorii actorului au realizat că Bebe Măcelaru nu e crud decât în film. În viața de zi cu zi, el este un om sensibil la suferințele celor din jur.

Respect, admirație si considerație pentru gestul făcut! Sunteți un exemplu demn de urmat... așteptăm ca și celelalte teatre să vă urmeze și să facă demersurile necesare pentru a se îmbogăți cu câte un suflet atât de pur”, a scris un fan.

Felicitări! Este minunat când salvezi un sufletel! Să vă trăiască și să vă bucurați de Thalia!”, a fost alt mesaj primit de la admiratori.

Fotografii: PRO TV/Facebook George Mihăiță

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni