• PRO TV
  • Mario Iorgulescu, primul interviu după ce a ucis un tânăr: „Preferam să fiu la pârnaie”

Mario Iorgulescu, primul interviu după ce a ucis un tânăr: „Preferam să fiu la pârnaie”

Mario Iorgulescu, primul interviu după ce a ucis un tânăr: „Preferam să fiu la pârnaie”

În urmă cu trei ani, Mario Iorgulescu a fost implicat într-un accident cumplit, care s-a lăsat cu sânge. Fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a omorât un tânăr, în timp ce își conducea mașina în valoare de 300.000 de euro, sub influența substanțelor interzise. Acum, băiatul a oferit primul său interviu cu privire la acest subiect. Iată ce mesaj a transmis pentru familia victimei!

Mario Iorgulescu a oferit primul său interviu, după cumplitul accident și a menționat că regretă fapta făcută. Mai mult decât atât, fiul lui Gino Iorgulescu a menționat că și celălalt tânăr implicat în tragedie se afla sub influența substanțelor stupefiante, însă nu poate dovedi în prezent acest lucru din cauza relației nefericite pe care o are cu părinții lui. 

”Victima era și ea drogată. Actele le are și avocatul meu. Dar acum nu pot vorbi cu el, nu am numărul lui și sunt certat cu ai mei. Cu tata nu mai vorbesc de vreo două luni, iar cu mama m-am certat aseară. Mă tot cert cu ei de trei ani de zile, în fiecare zi aproape. Nu merg lucrurile între noi”, spune Mario Iorgulescu pentru FANATIK. 

De asemenea, fiul lui Gino Iorgulescu a subliniat faptul că nu își dorește să se întoarcă în țară, în prezent locuind în Italia. Acolo, el urmează un tratament destul de dur pentru boala psihică de care suferă. 

„Nu vreau să mă întorc în România. Mi-aș dori să fiu condamnat cu suspendare și să îmi fac pedeapsa în Italia”, a precizat el pentru sursa citată.

Mario Iorgulescu a ținut să transmită un mesaj pentru familia îndurerată. Deși până în acest moment el nu a luat niciodată legătura cu văduva lui Dani Vicol, acum susține că își regretă fapta, că ar da timpul înapoi dacă ar fi posibil și că va avea grijă de copiii tânărului ucis în accident.

”Nu am încercat să vorbesc vreodată cu familia victimei. Dar aș vrea să le transmit ceva, să îmi cer scuze. Vreau să le spun întâi condoleanțe. Chiar sunt sincer. Dar vreau să le spun că oamenii mai și greșesc. Vreau să le spun că aș vrea să dau timpul înapoi, nu aș mai face acea greșeală. Nu pot să dau timpul înapoi, dar pot să le fac o promisiune. Voi avea grijă de acei copii, nu le va lipsi nimic, niciodată, mă voi ocupa personal, eu și familia mea.

Voi face tot posibilul să nu ducă lipsă de nimic, chiar știu că le este greu fără tată, mi-aș fi dorit să nu se întâmple asta”,
a mai spus Mario Iorgulescu.

Se pare că Mario Iorgulescu a fost foarte afectat de cele întâmplate: „Am plâns un an și jumătate, în fiecare, zi, în hohote”, spune el.

Mario Iorgulescu a mai punctat și faptul că în aceste momente urmează un tratament foarte dur în Italia, fiind internat într-o clinică de psihiatrie. Bărbatul a menționat că există clipe în care simte că o să înnebunească, însă continuă să rămână lucid. 

”Sunt în Italia, într-o clinică psihiatrică. Am o leziune la lobul frontal, medicii spun că e de când eram copil, de când am căzut în cap. Nu mă simt deloc bine, abia pot să stau. Sunt înconjurat, aici, de oameni cu probleme psihice. Nu am cu cine să vorbesc, am momente când o iau razna. Mi se pune pata pe câte cineva, m-am și bătut pe aici, nu sunt deloc în toane bune. Am nevoie de îngrijiri medicale permanente, dar nu am inventat boala așa cum cred procurorii. Preferam să vin să îmi fac pedeapsa, dar trebuie să mă vindec.

Preferam să fiu la pârnaie, era mai simplu decât aici, dar să fiu sănătos. Aveam cu cine să vorbesc măcar, trecea timpul mai repede decât aici. Fac terapie tot timpul, medicamentație, mă ajută să stau pe linia de plutire, dar tot nu e bine. Mi se agravează constant situația. Mie mi-a fost descoperită acea leziune pe lobul frontal al creierului. Am făcut aici și terapie cu magneți și cu electroșocuri. Din ce știu, problemele mele medicale nu pot fi tratate în România… Și nu aș vrea să sfârșesc într-un spital de nebuni”,
a mai spus el. 

Sursă foto: Mario Iorgulescu/instagram, Arhivă ProTV

VEZI ȘI VIDEO:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni