• PRO TV
  • Bogdan de la Ploiești, primele declarații după ce s-a scris că Theo Rose este însărcinată

Bogdan de la Ploiești, primele declarații după ce s-a scris că Theo Rose este însărcinată

Bogdan de la Ploiești, primele declarații după ce s-a scris că Theo Rose este însărcinată

Bogdan de la Ploiești și Theo Rose au o prietenie foarte strânsă, motiv pentru care artistul nu a putut decât să se bucure la aflarea veștii conform căreia antrenoarea de la Vocea României ar fi însărcinată. Iată ce a spus acesta!

Bogdan de la Ploiești este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de manele de la noi din țară și se bucură de un succes incredibil datorită talentului său. Cântărețul și Theo Rose sunt foarte buni prieteni și nu ezită să se afișeze împreună atât la spectacole, cât și pe rețelele de socializare. Recent, s-a scris că artista ar fi însărcinată, iar tatăl acesteia a confirmat vestea. La un asemenea eveniment, Bogdan de la Ploiești nu a putut să rămână indiferent! 

Acesta a menționat că nu știa nimic despre acest subiect și că o va suna pe Theo pentru a afla mai multe detalii. Totuși, Bogdan de la Ploiești speră să cânte la botezul pe care artista și Anghel Damian îl vor organiza pentru viitorul copil.

“Nici nu știu dacă o fi adevărat, nici nu am vorbit cu ea măcar. Trebuie să o sun să o întreb dacă e adevărat sau ce s-a întâmplat. Deci nici nu știam, acum aflu. Ce să zic… să fie sănătoși. Sper să le cânt la botez”, a spus Bogdan de la Ploiești pentru SpyNews. 

Sursă foto: Bogdan de la Ploiești/Instagram, Theo Rose/Instagram

VEZI ȘI VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni