• PRO TV
  • O tânără a devenit virală după ce a spus că e nevoită să-și acopere tatuajele la locul de muncă. Cum arată fără haine

O tânără a devenit virală după ce a spus că e nevoită să-și acopere tatuajele la locul de muncă. Cum arată fără haine

O tânără a devenit virală după ce a spus că e nevoită să-și acopere tatuajele la locul de muncă. Cum arată fără haine

Livv Wilde, o femeie cu tatuaje pe întregul corp, a dezvăluit pe TikTok cum este nevoită să se îmbracă la locul de muncă pentru a-și ascunde desenele de piele, uimindu-și urmăritorii de pe rețelele sociale.

Tânăra populară pe TikTok și-a uimit fanii când le-a dezvăluit că trebuie să se îmbrace într-un anumit fel la locul de munca și să folosească fond de ten și pe palme pentru a-și ascunde tatuajele de pe corp. Livv a explicat că lucrează într-un domeniu în care tatuajele nu sunt acceptate, deoarece nu denotă profesionalism, și le-a arat fanilor cum arată, de fapt, fără haine.

Într-un videoclip scurt, tânără a apărut îmbrăcată în haine de birou, care i-au acoperit integral tatuajele de pe corp, dezvăluind că este nevoită să-și ascundă chiar și tatuajele din palme, după care s-a filmat în lenjerie intimă, arătându-și tatuajele impresionante de pe abdomen și picioare.

"Când lucrezi într-un domeniu în care nu sunt acceptate tatuaje la vedere", a scris ea pe filmulețul cu pricina.

@livvwilde__

 

♬ Better Off Alone - Alice DJ

La vederea imaginilor, fanii tinerei au rămas revoltați, catalogând situația ca fiind una tristă și de neacceptat.

"Este în regulă, toată lumea, generația care urăște tatuajele se pensionează în curând. este timpul nostru să strălucim (de la un om de știință tatuat), "Înalților funcționari din corporații le place să cumpere artă, dar nu o pot aprecia pe o altă pânză", "Credeam că o astfel de discriminare este ilegală, în special în țările dezvoltate", "E trist că joburile noastre ne dictează ce putem face cu corpurile noastre", au fost doar câteva dintre reacțiile lăsate de internauți în secțiunea de comentarii.

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni