• PRO TV
  • Amarah își face operații de mii de euro! Ce devizie a luat vedeta TikTok și cine o va ajuta

Amarah își face operații de mii de euro! Ce devizie a luat vedeta TikTok și cine o va ajuta

Amarah își face operații de mii de euro! Ce devizie a luat vedeta TikTok și cine o va ajuta

Amarah începe o serie de intervenții chirurgicale pentru feminizarea feței: vrea să scape de nasul de care nu e mulțumită absolut deloc și va suporta o intervenție și la urechi, dar și la bărbie. 

Vedeta TikTok a primit asigurări în urmă cu câteva luni de la Bianca Drăgușanu că o va ajuta să-și facă operațiile pe care și le dorește cu ardoare de multă vreme, însă discuțiile au rămas în stand-by. Altcineva a sărit în ajutorul lui Amarah! Un ajutor deloc de neglijat, căci, așa cum am aflat, operațiile la nas și la urechi valorează în jur de 8.000 de euro.

Chiar dacă Amarah își permite să dea acești bani, câștigând sume frumoase din TikTok, Eugen Băltărețu (Teddy), un apropiat al artistei Carmen de la Sălciua, a vrut să-i facă acest cadou întrucât o apreciază foarte tare. Amarah și-a făcut deja toate analizele necesare, iar pe 16 noiembrie vor avea lor intervențiile la clinica Marhaba din Capitală. Bănățeanca a făcut câteva declarații despre marea transformare prin care va trece.

@amarah.live

 

♬ Viata De Golan - Jean de la Craiova

„Am făcut deja toate analizele, totul este în regulă. Mă bucur că visul meu devine realitate, în sfârșit! Am făcut deja simulările, sunt foarte mulțumită și abia aștept să înceapă procedurile. Miercuri mă voi opera și sunt foarte fericită. Vreau să îi mulțumesc pe această cale lui Eugen pentru că m-a ajutat. El a plătit o sumă considerabilă pentru operații pentru că nimeni nu te operează pe gratis”, a declarat Amarah.

Dacă totul va decurge bine, transgenderul va continua cu următoarele operații, urmând să își pună și silicoane, cel mai probabil peste șase luni.

@amarah.live #foryou ♬ sunet original - user29630565578

Vedeta TikTok a fost identificată cu disforie de gen și s-a lovit, de-a lungul timpului, de o serie de prejudecăți din partea oamenilor, unele venite, culmea, chiar din interiorul comunității LGBTQIA+. Amarah a avut parte și de sprijin, chiar din partea unei persoane importante din familie: mama ei a susținut-o dintotdeauna, încă din copilărie, atunci când a dat semne că s-a născut fată într-un corp de băiat.

Vezi și: Brad Pitt se mută în România

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni