• PRO TV
  • Prințesa Märtha Louise a Norvegiei renunță la îndatoririle regale pentru a conduce o afacere cu logodnicul șaman

Prințesa Märtha Louise a Norvegiei renunță la îndatoririle regale pentru a conduce o afacere cu logodnicul șaman

Prințesa Märtha Louise a Norvegiei renunță la îndatoririle regale pentru a conduce o afacere cu logodnicul șaman

Atunci când viața bate filmul! Îndrăgostită lulea de un șaman, prințesa Märtha Louise a Norvegiei a anunțat oficial că renunță la îndatorile regale pentru a se dedica afacerii din sfera medicinii alternative pe care o are cu logodnicul Durek Verrett, un guru spiritual american. 

Anunțul a fost făcut pe contul de socializare al prințesei, iar Casa Regală a Norvegiei a emis un comunicat pe această temă. 

Prințesa Märtha Louise a Norvegiei a anunțat pe Instagram că renunță la îndatoririle regale oficiale și că nu se va folosi de titlul de prințesă pentru a-și promova afacerea. 

Prințesa în vârstă de 51 de ani, care este a patra în linia de succesiune la tronul norvegian, "nu va reprezenta Casa Regală în prezent", potrivit unui comunicat al casei regale.

"Regele și regina doresc să îi mulțumească prințesei Märtha Louise pentru munca importantă pe care a desfășurat-o în calitatea sa oficială timp de mai multe decenii. Ea și-a îndeplinit îndatoririle cu căldură, grijă și un angajament profund", se mai arată în comunicat. 

În clipul postat pe Instagram, prințesa a subliniat că logodnicul ei va urma tradiția și nu va primi un titlu atunci când se vor căsători. 

În declarația sa, Märtha Louise recunoaște interesul său de lungă durată pentru "metodele alternative" de tratament, care, spune ea, "pot fi un supliment important la ajutorul oferit de instituția medicală convențională".

Cei doi au organizat împreună seminarii care oferă "meditații și exerciții șamanice" care vă pot "dezvălui sinele vostru divin activat și cum vă puteți folosi darul pentru a schimba lumea", scrie CNN.

În 2002, Märtha Louise, care este singura fiică a regelui și a reginei Norvegiei, a renunțat la statutul de "Alteță Regală", precum și la alocația regală, pentru a-și continua cariera în mass-media. 

În același an, ea s-a căsătorit cu scriitorul norvegian Ari Behn, cu care are trei fiice. Cei doi au divorțat în anul 2016. Trei ani mai târziu, Ati Behn s-a sinucis în ziua de Crăciun. 


Prințesa și fostul ei soț, Ari Behn (foto: Getty Images)

Prințesa Märtha Louise și șamanul Derek Verrett, o poveste de dragoste controversată

Cei doi și-au recunoscut public relația în luna mai 2019. “Am fost destul de norocoasă să-mi întâlnesc flacăra geamănă. Shaman Durek mi-a schimbat viaţa, aşa cum a făcut-o şi cu alţii. El m-a făcut să realizez că dragostea necondiţionată chiar există pe această planetă. El mă acceptă aşa cum sunt, fără întrebări sau frică. Mă face să râd mai mult decât oricine altcineva şi are cea mai profundă înţelepciune (...). Sunt atât de fericită şi binecuvântată că e iubitul meu. Îţi mulţumesc, dragostea mea, pentru că m-ai inclus în familia ta. Te iubesc!", a scris prinţesa pe contul ei de Instagram atunci când și-a oficializat relația. 

Anul acesta, în 7 iunie, cuplul a anunțat logodna. Durek, care va împlini 48 de ani în noiembrie, este terapeut alternativ, teoretician al conspirației, autoproclamat șaman și autor. Mulți susțin că este un șarlatan care, pe motiv că îndepărtează energiile negative și îi ajută pe oameni să se elibereze de "otrăvurile" din corp, de fapt îi manipulează. Cert este că ședințele lui Durek au devenit tot mai populare printre celebrități, fiind invitat și în diverse show-uri TV din SUA. Derek Verrett este autorul unei cărți intitulate "Spirit Hacking" și oferă sesiuni de vindecare șamanică. 

Fotografii: Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni