• PRO TV
  • Culiță Sterp, noi detalii despre scandalul în care a fost implicat la Madrid. Ce nu s-a văzut pe filmare

Culiță Sterp, noi detalii despre scandalul în care a fost implicat la Madrid. Ce nu s-a văzut pe filmare

Culiță Sterp, noi detalii despre scandalul în care a fost implicat la Madrid. Ce nu s-a văzut pe filmare

Culiță Sterp a oferit noi detalii despre conflictul în care a fost implicat week-end-ul trecut la Madrid. Iată declarațiile făcute de artist, la câteva zile după ce s-a viralizat videoclipul de la botezul din Spania! 

Culiță Sterp a fost implicat într-un scandal de proporții weekend-ul trecut, atunci când a fost plătit de o femeie să cânte la un botez în Madrid. Aceasta a plătit atât biletul de avion, cât și cazarea artistului și pe cea a membrilor formației lui. În seara de sâmbătă, în timpul pauzei de o oră pe care Culiță o avea la dispoziție, a mers mai jos cu un etaj și a susținut o prestație pentru un alt eveniment. În acel moment, persoana care l-a chemat inițial pe manelist a intrat peste acesta și i-a spart microfonul colegului lui de formație. 

Culiță a explicat totul pe rețelele de socializare, a postat videoclipul de la petrecerea distrusă, iar acum a venit cu noi declarații despre subiect. 

"Doamna aceea ne-a chemat acolo de sâmbăta. Noi în mod normal trebuia să cântăm sâmbăta la un botez și pe parcurs a modificat și a zis să venim de joi că vrea să fie 100% sigură că noi suntem acolo și că e tot ok.

Asta înainte să cumpere biletele de avion. A zis că vrea să știe sigur că suntem acolo având în vedere că mai erau întârzieri la avioane și să ajungem la timp la botez.
Am anulat o cântare pentru ea, după ce am stabilit să venim joi. Ne-am dus înainte cu două zile. Acum, dacă mă chemi acolo cu 2 zile înainte, logic că îmi mai iau și eu o cântare acolo, aici vorbesc de cântare de la club pe care am avut-o vineri. Nu i-a convenit, am avut discuții că de ce luăm cântarea pe banii ei”,
 a spus el pentru wowbiz. 

Mai mult decât atât, Culiță Sterp susține că femeia le-a vorbit foarte urât artiștilor, a amenințat că sună la Poliție și nu a mai vrut să le plătească prestația de la botez.

"Asta nu se mai aude pe filmare, dar ea vorbea foarte urât pe filmare, a amenințat că sună la Poliție și când i-am cerut la băiatul de la stație să-i oprească microfonul l-a luat și l-a aruncat în aer și a plecat de acolo.

Noi ne-am oprit și ne-am dus să vorbim cu ea, dar a început că ea nu ne mai plătește, nu ne mai dă banii, să plecăm că ne anulează și biletele de avion și camerele la hotel. Ea căuta răzbunare", a adăugat el.

În plus, Culiță Sterp susține că atitudinea femeii care l-a angajat a fost una extrem de nepoliticoasă, ei fiind urmăriți pe tot parcursul serii și neînțeleși nicio secundă. 

"M-am pus și eu în locul ei pe de-o parte și am zis că da, are și ea dreptate da eu, dacă eram în locul ei nu făceam așa scandal. Păi am avut și eu o grămadă de petreceri la care mi-au cântat formații, de exemplu la botez la băiatul meu au cântat trei – patru formații. Ce treabă aveam eu în timp ce cânta Tzancă Uraganu acolo dacă pleca Bogdan de la Ploiești o oră unde avea el treabă. Nici nu mă interesa pentru că eu eram acolo și mă distram și voiam să mă simt bine.

Doamna aceasta nu era așa, ea era ocupată să vadă de mine. Când termina unu de cântat ne făcea semn cu degetul să începe repede următorii să cântăm, de parcă eram slugile ei. Trebuia să mai stea câte cinci minute că durează să schimbăm instrumentele să punem boxele.

Ea nu înțelegea nici chestia asta. Eu am înțeles că ne-a plătit hotel și cazare, dar asta oricum trebuia plătită pentru sâmbătă, dacă era îmi plăteam eu și restul dacă era să vin doar pentru botezul ei, dar nu știu poate voia exclusivitate, ce aveau ei să nu mai aibă și alții"
, a adăugat acesta pentru sursa citată. 

Sursă foto: TikTOk/Culiță Sterp, Instagram/Culiță Sterp

VEZI ȘI VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni