• PRO TV
  • Joe Biden a ridicat tonul la Volodimir Zelenski, în timpul unei conversații telefonice

Joe Biden a ridicat tonul la Volodimir Zelenski, în timpul unei conversații telefonice

Joe Biden a ridicat tonul la Volodimir Zelenski, în timpul unei conversații telefonice

Pe 24 februarie 2021, Ucraina a fost atacată de trupele rusești, la ordinul lui Vladimir Putin. De atunci și până acum, liderul ucrainean, Volodimir Zelenski a purtat multe discuții cu președintele SUA, pentru a primi ajutor în situația critică din țara pe care o conduce. Acum s-a aflat că cei doi au avut o relație ok de-a lungul timpului, însă au întâmpinat și probleme de comunicare!

De la izbucnirea războiului între Ucraina și Rusia, Volodimir Zelenski a purtat numeroase conversații telefonice cu liderul SUA. Acesta ar fi cerut ca Statele Unite ale Americii să îl ajute în situația dificilă în care se află, prin donarea de bani și echipamente militare. Deși mereu Joe Biden și-a arătat sprijinul, a existat un moment în care lucrurile au luat o cu totul altă întorsătură.

După ce Volodimir Zelenski i-ar fi cerut lui Joe Biden o sumă uriașă de bani și l-ar fi întrerupt atunci când a avut ceva de zis, Joe Biden a ridicat tonul:

„Poporul american a fost destul de generos, iar administrația sa și armata americană lucrează din greu pentru a ajuta Ucraina”, ar fi spus președintele american, Joe Biden.

Ulterior, cei doi lideri politici au reușit să ajungă la un numitor comun și să se înțeleagă pentru a reuși să pună stop războiului provocat de Vladimir Putin. Ba mai mult, recent, Zelenski a oferit un mesaj public în cadrul căruia a mulțumit SUA pentru tot ajutorul primit până în acest moment.

Sursă foto: Arhivă ProTV, Profimedia

VEZI ȘI VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni