• PRO TV
  • Andreea Bostănică și Antonio Pican, cel mai nou cuplu din showbiz? Cum au fost surprinși cei doi

Andreea Bostănică și Antonio Pican, cel mai nou cuplu din showbiz? Cum au fost surprinși cei doi

Andreea Bostănică și Antonio Pican, cel mai nou cuplu din showbiz? Cum au fost surprinși cei doi

În urmă cu aproximativ o lună, Andreea Bostănică, una dintre cele mai cunoscute tinere din showbiz, cu peste 4 milioane de urmăritori pe TikTok, a împlinit 18 ani.

Și, dacă până acum nu s-a afișat alături de niciun băiat, iată că după ce a devenit majoră, Andreea Bostănică le-a dat de muncă fanilor ei, care acum cred că ea se iubește cu Antonio Pican. Asta după ce tânărul s-a despărțit de Bibi și s-a filmat alături de Andreea Bostănică atât pe TikTok, cât și pe Instagram.

@andreea_bostanica @antonia ♬ original sound - jovynn

Cei doi nu doar că apar unul lângă altul, dar la un moment dat tânăra îl ține pe băiat de braț, iar internauții au reacționat imediat. „Nu, nu, nu, nu. Îmi e dor de Bibi cu Antonio, vreau să dau timpul înapoi”, a scris un fan, în timp ce alții au fost de părere că Antonia Pican se potrivește de minune cu Andreea Bostănică: „Sincer, chiar îmi place dacă ar forma un cuplu. Mi se pare că se potrivește mai mult cu Andreea”.

În doar câteva ore, clipul de pe TikTok cu Andreea Bostănică și Antonio Pican a ajuns la aproape 2 milioane de vizualizări, în timp ce postarea de pe Instagram se apropie de 80.000 de like-uri.

Vezi și: Averea ascunsă a familiei Addams

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni