• PRO TV
  • Matthew Perry a dezvăluit de ce s-a despărțit de Julia Roberts în anii '90

Matthew Perry a dezvăluit de ce s-a despărțit de Julia Roberts în anii '90

Matthew Perry a dezvăluit de ce s-a despărțit de Julia Roberts în anii '90

Puțini știu că „Frumușica” Julia Roberts și Matthew Perry, starul din „Friends”, au format pentru scurt timp un cuplu. Actorul a făcut dezvăluiri despre relația lor în cartea lui “Friends, Lovers and the Big Therrible Thing”.

Matthew Perry (53 de ani) a povestit că el și actrița în vârstă de 54 de ani au început să se întâlnească în momentul în care Julia a avut o scurtă apariție în cadrul serialului de succes. 

"Să mă întâlnesc cu Julia Roberts a fost prea mult pentru mine. Eram în permanență convins că se va despărți de mine", a scris Perry într-un fragment publicat de Times UK, adăugând că a simțit că vedeta din Pretty Woman "se simțea prost" întâlnindu-se cu el.

“Mă întrebam ce motive ar avea să n-o facă? Nu eram suficient de bun pentru ea... nu aș fi fost niciodată suficient de bun. Eram falit, nu aveam încredere în mine, eram de neiubit. Așa că în loc să înfrunt inevitabila agonie de a o pierde, m-am despărțit de frumoasa și geniala Julia Roberts”, a dezvăluit Matthew, potrivit Page Six.

“Nu pot să vă descriu confuzia de pe fața ei când i-am spus că vreau să ne despărțim”, a adăugat actorul.

Actorul a mai povestit că obișnuia să-i trimită Juliei Roberts buchete de trandafiri și mesaje siropoase. “Ea mi-a trimis covrigi, mulți covrigi”, a mai spus Matthew Perry. 

În cartea sa, care va fi lansată în 1 noiembrie, starul din Friends vorbește despre lupta cu dependența de droguri și alcool. 

Actorul, care a jucat în Friends din 1994 până în 2004, a trebuit să meargă la dezintoxicare de două ori în timpul celor 10 ani. 

Dacă actorul n-a avut noroc în dragoste și nu a fost căsătorit decât pe micul ecran, Julia Roberts a aniversat 20 de ani de mariaj cu regizorul Daniel Moder. Actrița a mai fost căsătorită 2 ani cu Lily Lovett.

Fotografii: Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni