• PRO TV
  • Anamaria Prodan intră în politică! Ce promisiuni a făcut impresara: „Ies la război pentru drepturile femeilor”

Anamaria Prodan intră în politică! Ce promisiuni a făcut impresara: „Ies la război pentru drepturile femeilor”

Anamaria Prodan intră în politică! Ce promisiuni a făcut impresara: „Ies la război pentru drepturile femeilor”

Impresara anunță că se lansează în politică și că vrea să lupte pentru drepturile femeilor. Din ce partid va face parte și care sunt planurile sale de viitor

Anamaria Prodan, pas important în carieră! Impresara a publicat un mesaj pe contul său de Instagram în care transmite că intră în politică pentru a apăra drepturile femeilor. Susține, de asemenea, că singura formă de politică pe care a făcut-o până astăzi a fost aceea de soție devotată și de mamă puternică, dar acum vrea să lupte pentru toate femeile care au trecut prin situații asemănătoare, referindu-se la scandalul avut cu fostul soț, Laurențiu Reghecampf.

„Laur a fost, alături de copiii mei, centrul universului meu. L-am ridicat, l-am așezat pe cel mai de preț piedestal, l-am promovat, i-am oferit întreaga mea viață, forță, bani, tot.

Iar recunoștința lui, respectul lui pentru că i-am închinat fiecare respirație a mea, îl știți: altă femeie, un copil cu ea, minciuni, lipsă de respect, lașitate”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Ce partid politic a ales Anamaria Prodan

În scrisoarea postată pe contul ei de socializare, impresara a dezvăluit din ce partid va face parte, dar și de la cine a primit toată susținerea atunci când a avut nevoie. Este vorba despre Codrin Ștefănescu, care i-a pus la dispoziție magistrați renumiți și cu multă experiență imediat după scandalul avut cu Laurențiu Reghecampf.

Mai mult decât atât, în cadrul partidului, Anamaria Prodan vrea să deschidă o organizație specială pentru apărarea drepturilor femeilor de la noi din țară.

„Iar Codrin Ștefănescu, cel care a fost permanent lângă mine în toată tragedia creată de Laurențiu Reghecampf, a fost deosebit de primitor, mi-a pus la dispoziție incredibila echipă de magistrați renumiți, cu experiență, din A.P.P., infrastructura A.P.P.

Am toată susținerea lui pentru a construi la nivel național această structură care apără drepturile româncelor, într-o lume încă a bărbaților”, a mai spus Anamaria Prodan.

Sursă foto: Instagram/Anamaria Prodan

VEZI ȘI: Share în bucate cu Miss Wellington



 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni