• PRO TV
  • Are 54 de ani, dar arată ca la 20. Donna D’Errico, din Baywatch, și-a etalat formele incendiare în costum de baie

Are 54 de ani, dar arată ca la 20. Donna D’Errico, din Baywatch, și-a etalat formele incendiare în costum de baie

Are 54 de ani, dar arată ca la 20. Donna D’Errico, din Baywatch, și-a etalat formele incendiare în costum de baie

Donna D’Errico, cea care a jucat rolul Donnei Marco în serialul Baywatch, uimește cu forma sa fizică la 54 de ani. Actrița, devenită vedetă OnlyFans, a publicat o fotografie în costum de baie, impresionându-și fanii de pe rețelele sociale.

Donna D'Errico nu acordă atenție gurilor rele care o acuză că este prea bătrână pentru a poza în costum de baie, și apare în continuare în ipostaze îndrăznețe. De data aceasta, actrița a profitat de valul de căldură din Los Angeles pentru a realiza o ședință foto în bikini, care nu a trecut neobservată de fanii acesteia.


Îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, argintiu, Donna D'erico a demonstrat că arată la fel de bine ca în tinerețe, când făcea furori în Baywwatch cu frumusețea sa de blondă fatală și corp tras ca prin inel. Deși în prezent a renunțat la pletele blonde, formele sale voluptoase s-au păstrat și îi aduc în continuare milioane de urmăritori, care îi apreciază fiecare apariție pe rețelele de socializare, precum și conținutul postat pe OnlyFans.

"Arăți grozav, că întotdeauna", "O frumusețe captivantă", "Nu-mi pasă ce spun ceilalți, încă arăți la fel de bine", au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Sursă foto: Getty

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni