• PRO TV
  • Ce mesaj i-a transmis Laurențiu Reghecampf lui Bebeto, fiul său. Băiatul a împlinit astăzi 14 ani

Ce mesaj i-a transmis Laurențiu Reghecampf lui Bebeto, fiul său. Băiatul a împlinit astăzi 14 ani

Ce mesaj i-a transmis Laurențiu Reghecampf lui Bebeto, fiul său. Băiatul a împlinit astăzi 14 ani

Laurențiu Reghecampf i-a transmis lui Bebeto, fiul său și al Anamariei Prodan, un mesaj de-a dreptul emoționant. Băiatul își sărbătorește astăzi ziua de naștere, iar antrenorul nu a putut trece cu vederea acest eveniment. Iată ce a publicat fostul partener de viață al impresarei pe rețelele de socializare.

Într-o postare pe contul lui oficial de Instagram, antrenorul de fotbal a notat câteva cuvinte pentru fiul său, Laurențiu Reghecampf Junior. Băiatul împlinește astăzi 14 ani, iar tatăl său a ținut să distribuie câteva fotografii cu el, dar și un mesaj emoționant. 

Postarea a strâns 3 mii de aprecieri din partea fanilor, care s-au îngrămădit să îi ureze și câteva cuvinte frumoase.

„La mulți ani, Bebele meu - te iubește tata mult”, este mesajul scris de Laurențiu Reghecampf.

Nici Anamaria Prodan nu s-a lăsat mai prejos și a publicat un mesaj pentru băiatul ei: „La mulți ani, îngerul meu! Tu ești totul! Ești inima mea! Tu ești inima mea! Ești lumea mea”, a scris vedeta pe contul de Instagram.

Anamaria Prodan: „Băiatul știe tot, suferă”

După ce Laurențiu Reghecampf a decis să își refacă viața, relația dintre el și fiul său, Bebeto, s-a răcit mult. Într-o declarație recentă, celebra impresară a menționat că băiatul știe deja totul și că suferă extrem de mult.

„Cum ar fi să îl vedeți lângă Corina Caciuc? Băiatul știe tot, suferă. Nu mai putem face nimic. Mie îmi pare foarte rău, lăsând la o parte pedeapsa pe care i-am aplicat-o când am dezvăluit cât rău a făcut. Este problema lui.

Eu, fetele și Laur Junior trăim frumos. Mesajele lui Laurențiu Junior sunt dure pentru că este mare și are orgoliu. Laur a fost un bărbat foarte mândru.

(..) Să fie fericit, dar cred că e doar o iluzie optică și, la cum îl știu eu, și îl știu foarte bine, suferă tare în el (Laurențiu Reghecampf n.r). La fel suferim și noi, am construit ceva împreună și nu o să îmi explic niciodată de ce s-a întâmplat asta”, a spus Anamaria Prodan.

VEZI ȘI: Cele mai tari idei de vacanță

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni