• PRO TV
  • Fiica Antoniei a împlinit 12 ani. Cântăreața, în culmea fericirii alături de Maya, la petrecerea aniversară

Fiica Antoniei a împlinit 12 ani. Cântăreața, în culmea fericirii alături de Maya, la petrecerea aniversară

Fiica Antoniei a împlinit 12 ani. Cântăreața, în culmea fericirii alături de Maya, la petrecerea aniversară

Fiica Antoniei, Maya Rosaria Castellano, s-a transformat într-o adolescentă superbă. Cântăreața a postat o imagine de la petrecerea aniversară: Maya a împlinit 12 ani și a sărbătorit cu fast.

Antonia pare cea mai fericită mamă din lume, când o strânge în brațe pe fiica ei. Se știe că cele doua nu au avut o poveste tocmai fericita: fata a crescut în Italia, departe de mama ei, după ce părinții au divorțat.

Tatăl are custodia fetiței, însă Antonia o poate vizita când dorește în Italia. Maya vine destul de rar în România, nu vorbește românește, însă Antonia se întâlnește cu ea ori de câte ori are ocazia.

"Da, de regulă ne vedem în Italia, acolo unde ea locuiește, dar, de ceva timp, poate să vină și ea în România și mă bucur de fiecare dată că, în sfârșit, se întâmplă acest lucru. Este un copil vesel, energic, bun, dar în același timp și sensibil. Cum spuneam, e super pasionată de dansuri, face cursuri de dans, am fost să o văd la competiții de dans. Maya vorbește italiană și engleză", a declarat Antonia pentru Viva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

Chiar dacă nu locuiesc împreună, Antonia și Maya par extrem de apropiate și arată mai degrabă ca două surori, nu mamă și fiică. 

La petrecere, Antonia a purtat o bluză albă cu abdomenul la vedere și o pereche de pantaloni negri, iar Maya a optat pentru o little black dress.

La începutul lunii, Antonia și fiica sa au petrecut împreună la Disneyland.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni