• PRO TV
  • Barbie cu mușchi, femeia care a făcut senzație pe internet!

Barbie cu mușchi, femeia care a făcut senzație pe internet!

Barbie cu mușchi, femeia care a făcut senzație pe internet!

Tot mai multe femei vor să fie din ce în ce mai aranjate, cu un aspect fizic de invidiat, iar din acest motiv ele apelează constant la sala de sport. Așa s-a întâmplat și în cazul unei tinere supranumite Barbie cu mușchi!

Julia Vins este o tânără în vârstă de 26 de ani din Rusia, care are o condiție fizică demnă de luptele în ring. Ea a recunoscut că și-a început antrenamentul încă de la 15 ani, atunci când a intrat pentru prima dată într-o sală de sport. Deși chipul ei este unul ca de păpușă, blondina nu se simțea confortabil cu propriul corp, iar din acest motiv a practicat diverse activități fizice care să îi stimuleze mușchii. 

De-a lungul anilor, tânăra a continuat să practice sporturi, iar după câțiva ani a participat la concursuri internaționale. Acum, ea este castigatoarea a doua titluri de campioana mondiala la Congresul Mondial de Powerlifting.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Vins | Muscle Barbie (@julia_vins)


„Oamenii mă cunosc ca Muscle Barbie și îmi place această comparație. Este drăguț. Am acești ochi mari și frumoși și port machiaj. Dar, în același timp, sunt puternică, pot ridica 200 de kilograme la antrenamente și vreau să devin pe cât de mare și de puternică este posibil”, a scris ea pe rețelele de socializare.

Deși sunt multe femei care practică sporturi și care au o condiție fizică de invidiat, Julia Vins s-a diferențiat de restul datorită frumuseții sale. Tânăra a fost numită „Barbie cu mușchi” deoarece are un chip ca de porțelan, însă un corp de luptător, reușind să ridice cu ușurință 200 kg. 

Sursă foto: Facebook

VEZI ȘI: Cele mai tari idei de vacanță


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni