• PRO TV
  • Elvira Deatcu, dezvăluiri din căsnicia sa! Ce spune actrița după 22 de ani de mariaj

Elvira Deatcu, dezvăluiri din căsnicia sa! Ce spune actrița după 22 de ani de mariaj

Elvira Deatcu, dezvăluiri din căsnicia sa! Ce spune actrița după 22 de ani de mariaj

Actrița trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de soțul ei, Horea Nicorici. Cei doi și-au construit o familie minunantă, dar se pare că de-a lungul timpului au întâmpinat și câteva momente nefericite. Ce dezvăluiri a făcut Elvira Deatcu despre viața sa personală?

Elvira Deatcu, în vârstă de 50 de ani, și partenerul ei sunt împreună de peste două decenii, au o familie superbă și sunt extrem de fericiți, însă lucrurile între ei nu au stat așa tot timpul. Actrița care a jucat rolul Amaliei Mateescu în celebrul serial „Lacrimi de iubire” a vorbit despre momentele dificile din mariajul ei. 

Elvira Deatcu și Horea Nicorici, soțul ei, s-au cunoscut pentru prima oară în adolescență, însă la vremea respectivă nu au crezut că vor rămâne împreună. Iată că anul acesta, în luna octombrie, cei doi vor sărbători 23 de ani de mariaj!

„Vin lucruri din afară care se așează peste căsnicie, sunt sunt tot felul de întâmplări triste, negative, de pierderi, care îl afectează pe unul dintre cei doi participanți. Cred că atunci când pornești la drum dintr-o iubire reală – pentru că de multe ori dăm greș, confundăm îndrăgosteala cu iubirea, îndrăgosteala și iubirea se transformă o dată cu trecerea timpului, capătă alte nuanțe – e firesc.

Am trecut cu umor și cu înțelepciune peste toate. Eu asta recomand și asta doresc tuturor cuplurilor. E greu, nici ceea ce se întâmplă în jurul nostru nu prea susține ideea de căsnicie”, a dezvăluit Elvira Deatcu pentru Impact.

Înanite de a păși în fața altarului, Elvira Deatcu și Horea Nicorici au trecut printr-un moment foarte dificil. Partenerul actriței și-a pierdut tatăl, perioadă pe care bărbatul nu a gestionat-o așa cum lăsa impresia. Atunci, cei doi au avut parte de un dezechilibru total în relație, mărturisește actrița, însă au reușit să treacă cu bine peste tot.

„Soțul meu și-a pierdut tatăl când noi încă nu eram căsătoriți. Eram împreună, eram deja în București și știu că am fost foarte speriată, pentru că ei sunt mai raționali, sunt ardeleni, sunt clujeni, ei nu sunt așa deschiși cum a găsit el familia mea, influența asta oltenească și-a spus cuvântul.

Părea că gestionează, că reușește să treacă peste, dar am avut câteva nopți foarte grele, de dezechilibru total pentru el și eu am fost panicată pentru că eram foarte tânără, nu suferisem pierderi de dimensiunea asta și nu știam cum să îl ajut. Trece timpul și cumva își pierde din intensitate suferința.

După aceea și-a pierdut mama. Deci nu am fost feriți de probleme, am avut destule cutremure emoționale în familia noastră care este destul de mare”, a mai povestit Elvira Deatcu pentru sursa citată anterior.

Sursă foto: Instagram/Elvira Deatcu

VEZI ȘI: Cele mai tari idei de vacanță

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni