• PRO TV
  • Jennifer Ellison, apariție în costum de baie, după ce a slăbit aproape 20 de kilograme

Jennifer Ellison, apariție în costum de baie, după ce a slăbit aproape 20 de kilograme

Jennifer Ellison, apariție în costum de baie, după ce a slăbit aproape 20 de kilograme

Jennifer Ellison și-a impresionat fanii datorită ultimelor imagini apărute pe rețelele sale de socializare! Aceasta s-a fotografiat în costum de baie, după ce a slăbit aproape 20 de kilograme.

Jennifer Ellison este una dintre cele mai cunoscute actrițe din toate timpurile. Aceasta a câștigat admirația publicului larg atât datorită talentului său, cât și grație aspectului fizic de invidiat. La vârsta de 39 de ani, Jennifer se poate mândri cu un corp de invidiat, pe care nu se sfiește să îl arate urmăritorilor ei. Recent, blondina a postat mai multe fotografii din vacanța în care a plecat alături de familia ei. 

Aflată în Turcia, Jennifer Ellison a împărtășit cu prietenii ei din mediul online cele mai frumoase momente din vacanță. Ea a plecat să se relaxeze alături de soțul său, Robbie Tickle și de cei trei copii ai lor. După ce a slăbit aproape 20 de kilograme, vedeta internațională s-a fotografiat în oglindă purtând un top roz, care îi scotea în evidență corpul armonios. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Ellison OFFICIAL (@jenniferellisonjellistudios)


După imaginea în care apare în topul roz, actrița a primit o mulțime de reacții pozitive, lucru care a încurajat-o să le arate și mai multe urmăritorilor ei. Astfel, ea a postat o imagine în care apare într-un costum de baie minuscul!
 


Fotografiile au strâns în scurt timp mii de like-uri pe rețelele de socializare, dar și o mulțime de comentarii de la fani. 

Sursă foto: Jennifer Ellison OFFICIAL/Instagram

VEZI ȘI: Cele mai tari idei de vacanță


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni