• PRO TV
  • Cum plănuiește un model PlayBoy să cumpere o echipă de fotbal

Cum plănuiește un model PlayBoy să cumpere o echipă de fotbal

Cum plănuiește un model PlayBoy să cumpere o echipă de fotbal

Un model PlayBoy are de gând să cumpere o echipă de fotbal cu banii din poze deochiate. Iată ce sumă a reușit să strângă până în acest moment!

Daniella Chavez este o femeie în vârstă de 36 de ani care își câștigă existența postând fotografii indecente pe o platformă destinată adulților. Aceasta a fost model PlayBoy și a atras un număr foarte mare de urmăritori pe rețelele de socializare. Blondina are peste 16 milioane de fani pe Instagram, acolo unde postează imagini extrem de incitante.

Planul modelului este de a strânge o sumă mare de bani pentru a cumpăra echipa de fotbal O'Higgins din țara natală, Chile. Recent, aceasta a postat pe Twitter un mesaj în care îi încurajează pe internauți să îi cumpere în continuare imaginile îndrăznețe pentru a reuși să își îndeplinească obiectivul. 

 „Suntem mai aproape de obiectivul de a cumpăra O'Higgins. Cinci milioane de dolari în vânzări nu este rău, îl putem realiza. Sunt încă numărul 1 al OnlyFans din America de Sud! Mulțumesc"a spus modelul, care a arătat că are deja 5.057.845 de dolari.

La scurt timp după anunțul ei, cei de la O'Higgins au anunțat că proprietarul clubului, Ricardo Abumohor, nu vrea să vândă. Totuși, aceștia au afișat un preț.

„Clubului nu a fost evaluat, poate că valoarea lui ar putea fi aproape de 10 milioane de dolari, dar fără centrul de antrenament pe care clubul îl deține în Requínoa, care este altă investiție”, au spus reprezentanții clubului. 

Sursă foto: 
Daniella Chavez/Instagram

VEZI ȘI: Cele mai tari idei de vacanță

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni