• PRO TV
  • Bradley Cooper, din nou îndrăgostit! Cine e femeia care l-a cucerit pe unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood

Bradley Cooper, din nou îndrăgostit! Cine e femeia care l-a cucerit pe unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood

Bradley Cooper, din nou îndrăgostit! Cine e femeia care l-a cucerit pe unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood

Bradley Cooper ar fi din nou îndrăgostit, la trei ani după despărțirea de Irina Shayk. Cel puțin așa scriu ziarele de peste Ocean, care au aflat că unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood s-ar fi cuplat cu o politiciană. 

Page Six a scris că noua femeie din viața lui Bradley Cooper se numește Huma Abedin și este fosta vice-președintă a campaniei lui Hillary Clinton pentru președinția SUA. 

Cum s-au cunoscut Bradley Cooper și Huma Abedin 

Cei doi s-ar întâlni de câteva luni, iar cea care le-a făcut cunoștință este Anna Wintour, redactor-șef Vogue. 

“Anna a făcut pe pețitoarea. Este prietenă foarte bună cu Bradley, iar pe Huma o adoră”, a declarat o sursă apropiată cuplului. 

Bradley și Huma au participat la Met Gala 2022, însă au venit separat și nu s-au pozat împreună. Cei doi își țin relația secretă, mai ales că Huma este plin proces de divorț cu Anthony Weiner, fost congresman. Cei doi au un băiețel, pe nume Jordan Zein. Bruneta în vârstă de 46 de ani lucrează la Casa Albă din anul 1996.

“Bradley a fost foarte discret în ceea ce privește relația cu Huma. Se întâlnesc de câteva luni, dar au vrut să fie discreți”, a dezvăluit o sursă pentru Page Six.

Bradley Cooper are o fiică cu Irina Shayk

Actorul și topmodelul au format timp de patru ani unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. Cei doi s-au despărțit în iunie 2019 și au împreună o frumusețe de fetiță, pe nume Lea de Seine.

Irina Shayk (35 de ani) este extrem de discretă atunci când vine vorba de viața ei privată. Topmodelul nu a vorbit niciodată despre motivul despărțirii de Bradley Cooper. 

După separare, presa de peste Ocean i-a surprins în nenumărate rânduri alături de fetița lor, semn că actorul este un tată model și nu-și neglijează fiica. Acest lucru a fost confirmat și de Irina Shayk într-un interviu pentru Elle. Rusoiaca a declarat că Bradley „este cel mai bun tată din lume”. 

Fotografii: Getty Images



Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni