• PRO TV
  • Pepe: “Bine-ar fi sa ramana Oana asa, in lumina, dar nu cred!” VIDEO

Pepe: “Bine-ar fi sa ramana Oana asa, in lumina, dar nu cred!” VIDEO

Pepe: “Bine-ar fi sa ramana Oana asa, in lumina, dar nu cred!” VIDEO

La o zi dupa ce Oana, spasita, si-a cerut iertarea de la toata lumea pe care a suparat-o, inclusiv mamei ei, Pepe spune ca nu crede in transformarea ei brusca. “Nu putem sa avem o dublare de personalitate de la un moment la altul. As vrea sa o vad pe Oana Zavoranu asa timp de sase luni”, a spus Pepe la “Happy Hour”, editia din 8 aprilie.

Pepe nu a fost defel impresionat ca Oana i-a cerut iertare. “Nu trebuia sa isi ceara scuze. Scuze ca m-a inselat? Drum bun, domnisoara. Sincer, da, ii pare rau. De cand nu mai e cu mine, a facut niste greseli iremediabile”, considera Pepe.

Cantaretul este suparat pe circul facut joi, 7 aprilie, cand, in loc sa se apeleze la un executor judecatoresc, s-a apelat la o televiziune, care a insotit transportul cu o parte din lucrurile care i-au fost furate.

“Ieri m-am simtit batjocorit cand au adus lucrurile. Eu am iertat tot ce a facut Oana la nervi. Ce a facut ieri e premeditat”, a mentionat Pepe.

Avocatii lui Pepe au fost contactati de un avocat de-al Oanei, pentru a discuta posibilitatea unui divort amiabil.

Enervat, Pepe s-a adersat ziaristilor carora le-a cerut sa nu-l mai sune ca sa-l intrebe ce crede despre faptul ca Oana i-a cerut iertare sau ce crede el despre faptul ca ea vrea sa isi puna din nou silicoane. “Nu ma intereseaza, n-o mai mamelesc eu”, a spus Pepe.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni