• PRO TV
  • Monica nu poate sa isi ia fetita de la Izvorani: Irinuca a facut rubeola  VIDEO

Monica nu poate sa isi ia fetita de la Izvorani: Irinuca a facut rubeola  VIDEO

Monica nu poate sa isi ia fetita de la Izvorani: Irinuca a facut rubeola  VIDEO

Dupa redactarea motivarii de la tribunal, Monica ar fi putut sa isi ia fetita, incredintata legal pana la pronuntarea divortului, insa, joi, 7 aprilie, a fost eliberat un certificat medical a carui veridicitate o pot confirma medicii legisti, conform caruia Irinuca a facut rubeola si trebuie sa stea izolata timp de 21 de zile.

Monica este disperata! S-a dus la gradinita, unde a aflat ca fetita ei are rubeola si apoi, insotita de sora ei, Ramona Gabor, s-a dus la Izvorani in speranta ca va afla vesti despre fetita, insa portile au ramas inchise si de aceasta data.

In aceste momente tensionante, Emil Gabor, tatal Monicai, a venit sa isi sustina fiica. El crede ca Irinel este cel vinovat pentru situatia la care s-a ajuns, pentru ca el a inselat-o pe Monica si s-a referit la fetele din jacuzzi.
De asemenea, Emil Gabor a spus: “Monica nu-i proasta, cum crede el”.

De pe happylica, Paula Iacob crede ca ambii parinti au comis greseli juridice si umane si considera ca magistratii nu trebuie sa judece sentimental situatia, ca toate deciziile trebuiesc luate cu gandul la binele minorului.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni