• PRO TV
  • Întrebarea Mesei Rotunde cu WRS - Îmi place viața mult și relaționez foarte bine cu conceptul show-ului ăstuia”

Întrebarea Mesei Rotunde cu WRS - Îmi place viața mult și relaționez foarte bine cu conceptul show-ului ăstuia”

Întrebarea Mesei Rotunde cu WRS - Îmi place viața mult și relaționez foarte bine cu conceptul show-ului ăstuia”

Invitatul lui Marius Manole în show-ul ”Întrebarea Mesei Rotunde” a fost WRS, artistul care tocmai a calificat România în finala Eurovision Song Contest 2022.

La ”Întrebarea Mesei Rotunde”, WRS a făcut dezvăluiri sincere despre viața lui. Acesta vorbește despre perioada în care era dansator pentru diverști artiști. ”La un moment dat, se simte ca un fel de prostituție... Făceam niște chestii după dorințele altor oameni. Gen: îmbracă-te așa și vopsește-ți părul mov. Și făceam asta. Atâta timp cât mă plătești și pot să-mi plătesc chiria... o să fac ce vrea suflețelul tău... Nu neapărat tot. Dar viața de dansator este foarte fun”. 

Întrebat dacă e un dezavantaj sau avantaj faptul că Eurovision este o competiție cu accente LGBT, WRS a răspuns: ”Mi se pare un mare avantaj... Sunt drăguțel, arăt bine... Îmi place viața mult și mie și relaționez foarte bine cu conceptul show-ului ăstuia de a sărbători diversitatea. Mi se pare foarte mișto că fac asta în 2022”.

Vedeți, în video-ul de mai jos, care a fost cea mai nefericită colaborarea cu o artistă celebră din România. ”Ea făcea twerk deasupra mea... S-a simțit urât”.

Foto: Profimediaimages.ro

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni