• PRO TV
  • Irinel Columbeanu nu stie sa piarda! Vezi cu ce o ameninta pe Monica! VIDEO

Irinel Columbeanu nu stie sa piarda! Vezi cu ce o ameninta pe Monica! VIDEO

Irinel Columbeanu nu stie sa piarda! Vezi cu ce o ameninta pe Monica! VIDEO

Luni, 4 aprilie, instanta a decis ca micuta Irina, fetita sotilor Columbeanu, sa fie incredintata mamei ei pana cand se pronunta divortul, dar Irinel nu are de gand sa se dea batut, vrea sa aduca in instanta dovezi compromitatoare la adresa Monicai.

O zi fericita pentru Monica si negra pentru Irinel! Irina i-a fost incredintata Monicai pana la pronuntarea divortului, iar Irinel, in disperare de cauza, incepe sa faca dezvaluiri: “Infidelitatile Monicai sunt de notorietate publica. Monica nu are nicio sansa sa o pastreze pe Irina”.

Monica a cerut un partaj al bunurilor dobandite in timpul casniciei, insa Irinel se opune cu vehementa, argumentand ca el are facturi pentru tot ceea ce si-a cumparat Monica: genti, ceasuri etc.

Irinel isi ia niste aliate surpriza - prostituate, care sustin ca au prestat cot la cot cu Monica. “De prostitutie nu o acuz eu, ci colegele ei de breasla”.
Concluzia lui Irinel: "Eu nu m-am asteptat ca Monica sa fie atat de proasta”.
 

Avocata Monicai, Tripona Mugur, sustine ca aceasta nu doreste bani de la Irinel, insa vrea sa isi pastreze numele de Columbeanu, deoarece asa se numeste si fetita ei.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni