• PRO TV
  • Rihanna, în luna a noua în sutien și o rochie minusculă, ultra decupată la restaurant. Ipostazele în care a fost surprinsă

Rihanna, în luna a noua în sutien și o rochie minusculă, ultra decupată la restaurant. Ipostazele în care a fost surprinsă

Rihanna, în luna a noua în sutien și o rochie minusculă, ultra decupată la restaurant. Ipostazele în care a fost surprinsă

A început numărătoarea inversă pentru Rihanna. Deși vedeta nu a vrut să anunțe când va naște, este din ce în ce mai evident că este o chestiune de zile. Aflată în ultimele săptămâni de sarcină, cântăreața forțează un stil vestimentar sexy, de care este foarte mândră. 

După zvonurile de săptămână trecută, conform cărora A$AP Rocky ar fi înșelat-o pe Rihanna în timpul sarcinii, cei doi par mai uniți ca niciodată. Paparazzii i-au surprins în vacanță în Barbados. 

Rihanna continuă seria outfiturilor incendiare din perioada sarcinii: de data aceasta și-a făcut apariția într-o rochie neagră ultra scurtă și decupată, cu sutienul și burtica de gravidă la vedere. 

Deși nu a dezvăluit ce sex va avea copilul, fanii au început să facă speculații: aceștia cred că vedeta va naște o fetiță, pentru că a fost văzută comparând o rochiță de bebeluș.

“Acum chiar forțez ideea de a fi sexy. Când femeile rămân însărcinate, societatea tinde să le facă să își dorească să se ascundă, să nu mai fie sexy… chipurile nu mai sunt sexy în perioada asta…Dar eu nu cred în mizeria asta! Așa că încerc lucruri pe care înainte să rămân însărcinată poate că nu aș fi avut curaj să le port.  Cu cât sunt mai mici, cu cât au mai multe decupaje -  cu atât mai bine!”, a explicat artista ținutele sale din ultima vreme.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni