Show-ul culinar Umami: al 5-lea gust revine cu un nou episod duminică, începând cu 10:30, pentru a aduce povești unice, savoare și o stare de bine generată de preparatele realizate de cei mai talentați maeștri ai artei culinare.
Invitatul din această săptămână va fi Răzvan Exarhu, bucătar, scriitor, jurnalist și om de radio.
Răzvan Exarhu și-a început cariera în domeniul gastronomic în 2007, prin intermediul rețetelor publicate pe blog-ul său. Totodată, acesta este un scriitor ce a debutat cu volumul „Fericirea e un ac de siguranță” în 2017 și este cunoscut, în special, pentru multiplele emisiuni prezentate la diverse posturi de radio.
Acesta ne va împărtăși tehnicile de realizare ale creveților cu orzo, sos de hribi, icre și ulei de mărar, în cadrul emisiunii Umami: al 5-lea gust, ne va povesti modul în care îmbină arta culinară cu radioul, despre experiențele sale avute ca bucătar și ne va dezvălui momente dificile cu care s-a confruntat, dar și momente amuzante din cariera sa. De asemenea, Răzvan ne va explica modul în care putem obține gustul umami și cât de important este modul în care combinăm arome diferite într-o farfurie.
Bineînțeles, Cristian Mărgărit, consultant în nutriție și fitness, va fi prezent pentru a ne expune beneficiile ingredientelor folosite de Răzvan Exarhu în realizarea preparatului, iar expertul somelier Sergiu Nedelea ne va recomanda un vin potrivit de asociat cu farfuria.
Nu ratați o nouă ediție de educare a papilelor gustative duminică, de la 10:30, la Umami: al 5-lea gust!
Gallery