• PRO TV
  • Anamaria Prodan, dezvăluiri intime despre soțul ei: „ La 50 ani, bărbaţii au o problemă! E jenant”

Anamaria Prodan, dezvăluiri intime despre soțul ei: „ La 50 ani, bărbaţii au o problemă! E jenant”

Anamaria Prodan, dezvăluiri intime despre soțul ei: „ La 50 ani, bărbaţii au o problemă! E jenant”

În toamna anului trecut, întreaga presă din țara noastră a anunțat că Anamaria Prodan se desparte oficial de soțul ei, după ce acesta a depus actele de divorț.

Chiar dată inițial sexy-impresara a negat zvonurile apărute în spațiul public, până la urmă nu a mai avut încotro și a trebuit să recunoască ruptura, deoarece antrenorul de la CSU Craiova are o amantă care este și gravidă.

Acum, la mai multe luni de când a devenit sigură informația potrivit căreia Anamaria Prodan divorțează, vedeta a vorbit, potrivit celor de la România TV, despre viața ei alături de cel care în acte încă îi este soț. Și a dezvăluit că el a mai avut amante și mereu ea l-a acoperit!

„Regret că aceşti 16 ani se termină aşa, pentru că am un copil cu el. L-aş fi acoperit şi acum, cum l-am acoprit în ultimii ani. Aş fi făcut cumva să mai acoperim mirosul de rahat, să îl ajut, să plece din ţară. Lumea fotbalului e cumplită, toţi râd, îşi dau coate. Nu mai poţi să ieşi în oraş, aşa cum ieşea cu mine, toată lumea se ridica când intram noi. El este un om extraordinar în esenţă, este un antrenor foarte bun. Fetele astea, ale noastre, cărora le-a dat nişte mesaje că nu sunt ale lui, merg în oraş şi cunosc toate duduile astea. E jenant şi dureros să le zică fetele să înceteze cu amantele astea, că ajunge ultimul la ele. La 50 ani, acum, dacă te gândeşti, bărbaţii au o problemă. E jenant, nu ai cum să te faci de râs în faţa copiilor tăi, a jucătorilor, a tuturor oamenilor din fotbal. Orice s-ar fi întâmplat pe pământul ăsta, din toate punctele de vedere, dacă mi-ar fi spus că vrea să divorţeze, era ok. În general, bărbaţii şmecheri îşi iau amante deştepte. Nu ştiu, aşa mă gândesc eu. Bărbaţii adevăraţi îşi iau o femeie cu care să aibă ce să vorbească, că, la vârsta asta, nu poţi să rezişti mai mult de 15 minute. Când vezi că toţi prietenii tăi râd de tine şi tot fotbalul râde, nu stai să te gândeşti că ai luat-o pe un drum greşit?”, a spus Anamaria Prodan.

Vezi și: Wine Trips România | Pe urmele turismului viitorului, la Biniște și Cai

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni