• PRO TV
  • Arnold Schwarzenegger, accident în Los Angeles. Actorul a distrus două mașini în urma unei manevre imprudente

Arnold Schwarzenegger, accident în Los Angeles. Actorul a distrus două mașini în urma unei manevre imprudente

Arnold Schwarzenegger, accident în Los Angeles. Actorul a distrus două mașini în urma unei manevre imprudente

Arnold Schwarzenegger (74 de ani) nu mai are reflexele din tinerețe la volan. Actorul a provocat un accident rutier în Los Angeles, soldat cu rănirea unei femei. Două mașini și SUV-ul său au suferit daune importante.

Arnold Schwarzenegger circula pe Sunset Boulevard și, conform martorilor, a efectuat o manevră imprudentă. A vrut să vireze la stânga, însă nu s-a asigurat și a intrat în coliziune cu un autoturism Toyota Prius. Mai mult, spun martorii, Arnie avea culoarea roșie la semafor.

SUV-ul lui Arnold a scăpat de sub control și a mai lovit un autoturism Porsche. În urma impactului cu prima mașină, airbag-urile SUV-ului s-au declanșat.

Femeia din Prius a suferit răni la nivelul brațelor, scrie TMZ, motiv pentru care a fost transportată la spital. Arnold Schwarzenegger s-a interesat de starea ei de sănătate și a vizitat-o la spital, vineri.

Citește și: Terminatorul eco. Arnold Schwarzenegger conduce primul Hummer electric din lume

FOTO: Profimediaimages.ro


Polițiștii au deschis o anchetă și vor lua declarațiile martorilor pentru a le confrunta cu cele ale șoferilor implicați. Actorul nu a fost încă amendat pentru că a ignorat culoarea semaforului.

Manevra imprudentă efectuată de Arnie, virajul la stânga, dă bătăi de cap multor șoferi chiar și în România. Mulți nu știu cum se face corect virajul la stânga, atunci când ajung în intersecție. Află AICI dacă tu știi!

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni